Albergínies farcides
Amanida marinera de pasta
Bacallà amb avellanes
Bastil·la
Canelons de bolets i trufa
Coca de recapte
Conserva de carxofes
Crema d'ametlles amb gamba cruixent
Crema de carbassa
Crema de carbassa i moniato
Crema de xampinyons
Croquetes d'arròs
Croquetes de gambes
Daus de pollastre
Escabetx de xampinyons
Falafels
Fava parada
Fettuccine al pesto
Focaccia amb formatge, romaní, ruca i ceba cruixent
Gaspatxo de melicotó
Greixonera d' ous
Greixonera de carxofes, patates i ous
Grissini
Llonguets
Köttbullar
Lahmacun o pizza turca
Muffins salats
Oliaigua
Paella per a principiants
Pakoras
Palmeretes salades
Pastissets de formatge i mel
Pizza al'uovo
Pollastre al vi-cola
Pollastre tikka masala
Pollo tonnato
Quelitas
Quiche de pollastre, bacó i ametlles aromatitzada amb espècies
Quiche marinera
Rellom a la sal farcit de fruits secs amb salsa de codony i poma
Roller pizza
Sopa de ceba amagada
Sopes mallorquines
Soufflé de pollastre
Temptació de Jansson
Tronc d'alvocat
Truita yin-yang
Vichyssoise
Xips de moniato blanc i vermell