A simple vista aquests daus de pollastre pareixen simplement bocinets de pollastre arrebossats, però tenen alguna cosa especial: al deixar-los macerar amb una mescla de pebre bo, sucre i salsa Lea Perrins, la carn agafa un gust especial. Ara bé, per això cal que els bocins siguin petits, com més petits els facem més gust agafaran.
Ingredients:
4 piteres de pollastre
Un ou
2 Cullerades soperes de salsa Lea & Perrins
3 Cullerades soperes de sucre
1 Cullerada sopera de pebre bo
Una cullerada de mantega
Farina
Pa ratllat per arrebossar
Preparació:
- Es mescla l’ou amb la salsa Lea & Perrins, el sucre i el pebre bo.
- Es tallen les piteres de pollastre en daus uniformes de 2 cms, s’ enfarinen i es deixen macerar durant una hora dins la mescla anterior.
- Una vegada passada l’hora es treuen els daus i es passen pel pa ratllat i es van fregint en oli ben calent.
Suggerència de presentació:
Daus damunt una melmelada de ceba:
Es tallen tres cebes ben fines, i les posam al foc, juntament amb un poc d’oli, un poc de salsa de soja i dues cullerades de sucre, i es va deixant a foc suau, fins que quedi amb la textura de melmelada.
Es serveixen els daus de pollastre damunt aquesta melmelada i s’ acompanya amb unes patates xips o arròs blanc de guarnició.
Daus damunt una melmelada de ceba:
Es tallen tres cebes ben fines, i les posam al foc, juntament amb un poc d’oli, un poc de salsa de soja i dues cullerades de sucre, i es va deixant a foc suau, fins que quedi amb la textura de melmelada.
Es serveixen els daus de pollastre damunt aquesta melmelada i s’ acompanya amb unes patates xips o arròs blanc de guarnició.
Hola! Me encanta tu blog y todas las recetas que estoy viendo!
ResponEliminaMmmmm que buenísimo todo!
Me encantaría hacer estos bocaditos, dime que es pebre bo, te refieres a pimienta negra buena? o es pimentón?
Perdona mi ignorancia pero hay ingredientes que depende de la región se llaman de una forma u otra.
Besossssss