diumenge, 26 de maig del 2013

Broquetes de fruita a la planxa amb salsa de xocolata blanca i ametlles




Aquest mes a Memòries d'una cuinera ens han proposat preparar unes broquetes.
Ha estat l'ocasió ideal per preparar un experiment culinari que feia molt de temps que tenia pendent: fruita torrada a la planxa. El resultat ha estat molt interessant.
He acompanyat les broquetes amb una salsa de xocolata blanca i ametlles.

Ingredients:
Maduixes
Plàtans
Kiwis
Xocolata blanca
Ametlles

Preparació:
  1. Picam les ametlles i les reservam.
  2. Amb un ganivet tallam en rondanxes els plàtans i els kiwis i xapam les maduixes per la meitat.
  3. Torram la fruita a foc mitjà en una paella antiadherent fins que agafi color. Podem afegir un raig de mantega o d'oli (jo no ho vaig fer).
  4. Mentre la fruita es va torrant fonem la xocolata al microones.
  5. Montam les broquetes alternant les diferents fruites, mesclam la xocolata amb les ametlles esmicolades i la distribuïm per damunt la fruita.

2 comentaris:

  1. Jo també vull tastar les fruites a la planxa i ara m'acabes de convèncer.
    Crec que el bloc s'ha de dir "xocolata";)
    Molts petonets i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  2. crec que aquest mes hem coincidit amb les estovalles, jajajajajaja. Unes broquetes molt bones, com sempre!!! Gràcies reineta per participar. Molts petonets

    ResponElimina