Aquesta
coca és un dels darrers descobriments culinaris que he fet.
Senzilla, ràpida i molt, molt bona.
La
coca de llanda és una coca típica de València. Des
de que la vaig descobrir l'he preparada moltes vegades i crec que
aviat es convertirà en un clàssic de casa.
La
d'avui és especial perquè li volem dedicar a la Sandra dels Fogons de la Bordeta que avui fa els anys.
Sandra, ja ho saps, tanca els ulls, pensa un desig i bufa molt fort les espelmes. Segur que t'espera un any fantàstic!
No oblideu anar a veure el que han preparat la Judith, la Laura i la Moni.
Sandra, ja ho saps, tanca els ulls, pensa un desig i bufa molt fort les espelmes. Segur que t'espera un any fantàstic!
No oblideu anar a veure el que han preparat la Judith, la Laura i la Moni.
Ingredients:
3
ous
250
grs de farina
250
ml de llet
85
ml d'oli d'oliva
85
ml d'oli de gira-sol
250
grs de sucre
Sucre
en perles per decorar (el vaig comprar a Ikea)
1
sobre de gasificant
Preparació:
1.
Encalentim el forn a 160ºC.
2. Mesclam tots els ingredients fins que quedin completament integrats (si utilizam TMX, mesclam uns 15 segons a velocitat 5)
3. Untam un motlle amb mantega i distribuïm la massa.
4. A damunt la superfície decoram amb sucre perlat.
5. Enfornam uns 40 minuts aproximadament a 160ºC fins que la coca estigui cuita.
2. Mesclam tots els ingredients fins que quedin completament integrats (si utilizam TMX, mesclam uns 15 segons a velocitat 5)
3. Untam un motlle amb mantega i distribuïm la massa.
4. A damunt la superfície decoram amb sucre perlat.
5. Enfornam uns 40 minuts aproximadament a 160ºC fins que la coca estigui cuita.
La
recepta que he seguit és la que varen publicar a Webos Fritos
modificant-la i adaptant-la un poc al meu gust.
Aquesta
coca no creix excessivament (no és molt alta) i aguanta perfectament
d'un dia per l'altre.
Ostres doncs sí que sembla senzilla de fer i té que ser boníssima!!! Ara mateix me l'anoto ;)
ResponEliminaPetons!
Acabo de descobrir el teu blog gràcies a la juju! Tens receptes ben curioses i bones així que em quedo per aqui
ResponEliminaRealment sembla molt senzilla, l'haurem de provar de fer!!
ResponEliminaOh Pauleta, arribo tard però ja sóc aquí! Quina il·lusió que m'hagueu preparat aquestes coques tan rebones, començaria amb una i no acabaria... quina pinta!
ResponEliminaMerci per haver pensar en mi, sou les millors!
Petonets
Sandra
mmmm...Un bon regal per la Sandra!! Petons
ResponEliminahola solete!!! doncs jo acabo de descubrir la coca ara mateix!!!! i ja m'agradaria tastar-la perquè té una pinta.... Molts petonets guapa i ànims al futbolero!!! ;P
ResponEliminaOi tant que ha de ser bona amb la pinta que té!!! I aquest sucre perlat per sobre...uhmmmm....
ResponEliminaPetonets guapa