diumenge, 15 de juliol del 2012

Gelat de cirera




Aquest mes l’ingredient de la Recepta del 15 és una fruita que des de que comença el bon temps mai falta a la meva gelera: les cireres!!
Ara mateix, amb les temperatures tan altes que tenim, el darrer que fa ganes és encendre el forn, així que vaig decidir intentar preparar un gelat de cirera. El resultat ha estat fantàstic: un gelat amb un sabor genial, bastant lleuger i sobretot fàcil i ràpid de preparar. Es pot demanar més??

Ingredients:
Cireres al gust
Iogurts grecs (aproximadament un per ració)
Sucre

Preparació:
  1. Rentam les cireres. Les xapam per la meitat i llevam els pinyols.
  2. A continuació afegim els iogurts i amb l’ajuda d’una picadora ho trituram tot fins que quedi una mescla ben fina i sense grums.
  3. Afegim sucre al gust (la quantitat dependrà de si volem el gelat més o menys dolç) i mesclam.
  4. Posam la mescla al congelador durant una hora aproximadament. Passat aquest temps la remenam amb ajuda d’una cullera (això farà que el gelat ens quedi més cremós). Si volem, tornam a deixar una hora més al congelador i passat aquest temps tornam a remenar amb la cullera.
  5. Si volem fer gelats amb format individual distribuïm la mescla als motlles i ho deixam congelar, aquesta vegada de manera definitiva.

15 comentaris:

  1. Que fàcil!!! natural, gustos ho te tot!!! M´enporto un!!! petonets

    ResponElimina
  2. Molt facil i bonisim!! M'ho apunto per quan torni la caloreta!! Petons

    ResponElimina
  3. Què bo!!! irresistible sense dubte! PEtons

    ResponElimina
  4. es un gelat plis-plas, natural, sa, nutritiu...és genial per les calors!! petons

    ResponElimina
  5. Si és que les cireres ens permeten gaudir-les de totes les maneres! Quin gelat més bo amb el iogurt grec...

    ResponElimina
  6. Jo voto per la versió individual que vaig comprar uns motllos i encara no els he estrenat! Tinc motllos i iogurt grec, a veure què sortirà!
    Molts petonets.

    ResponElimina
  7. Vaya hemos coincidido en la idea pero no en la elaboración.
    Me gusta este tipo de helados. A mis peques les encantan. Probaré a hacer este tuyo la próxima vez.
    Besos

    ResponElimina
  8. Ole la Pauleta! Aquests geladets són fantàstic, sans i bons!! Jo també tinc els motllos... mig morts de fàstic, els hi hauria de treure una mica de profit i preparar un gelat com el teu, no? Nyam, nyam!!
    Moltes gràcies per participar carinyo!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. Hola!!! jajajjaja hem fet el mateix!!!
    Quina gràcia, la meva le fet amb un toc light però igualeta. Bé així puc garantitzar que és boníssim!!

    Que passis una bona setmana i una abraçada.

    ResponElimina
  10. aquesta ma em sona... ;P quina monada de gelats! suposo que en tindras uns quants per quan et vinguem a veure, no???? ai, quines ganes!!! petonets guapísssssssssssima

    ResponElimina
  11. Que xulo, i que bo que deu ser! Me l'apunto! Petonets

    ResponElimina