dilluns, 30 d’abril del 2012

Galetes de caipirinha per a la Sandra



Avui estam de celebració: la nostra Sandra fa anys!!!
Normalment tots els aniversaris són especials, però el d’avui encara ho és més perquè canvia de dècada. Sí; a partir d’avui la “petita” de les rul·leres haurà de començar a cuidar-se un poc més i a posar-se cremes.

Quan vàrem proposar preparar-li una recepta, vàrem tenir molt clar des del principi què havíem de preparar. Ella és una fan incondicional  de les caipirinhes així que si li volíem fer un petit homenatge no teníem una alternativa millor que preparar-n’hi una. 
Com ja sabeu la nostra mascota Lupita, àlies la viatgera, és el mitjà de transport que tenim; contínuament fa viatges entre Catalunya i Mallorca repartint paquets. Si volia que li arribàs en condicions el que li havia preparat l’opció ideal era preparar una caipirinha “sòlida”, així que, després de dies pensant què preparar, vaig decidir fer unes galetetes de caipirinha.

La Lupita fa unes hores ha partit cap a Barcelona amb una motxilla plena de galetes. Té instruccions molt clares: “quan arribis li has de treure la capseta de galetes a la tieta Sandra i has d’encendre una espelma. Li has de dir que demani un desig i que bufi molt fort; si ho fa així, segur que es complirà”.

Sandra, des d’aquí et desitjam el millor i esperam que aquest any sigui molt especial. Ja ho saps, pensa un desig i bufa l’espelma. Segur que aviat ens fas saber que els teus somnis s’estan fent realitat!!!  ;D

Ingredients:
160 grs de farina
100 grs de mantega
100 grs de sucre morè
1 pessic de sal
Un vermell d’ou
20 mls de cachaça
El suc d’una llima

Preparació:
  1. Mesclam tots els ingredients fins que quedi una massa homogènia. Deixam reposar.
  2. Donam forma a les galetes. Segons la recepta original la massa s’havia de tallar amb un tallador de galetes. Amb aquests ingredients a mi em va sortir una massa que no es podia tallar amb tallador, així que faig formar petites boles que després vaig aplanar a una palangana de forn.
  3. Posam un poc de sucre morè a damunt cada galeta.
  4. Enfornam a 180ºC fins que les galetes estiguin fetes (uns 15 minuts aproximadament, encara que això dependrà del forn i del tamany de les galetes.
(Recepta adaptada de la revista “Las mejores galletas”)

No oblideu visitar les altres receptes amb caipirinha que li hem preparat:

13 comentaris:

  1. Hola Paula. Què bé, la programació de blogger ha funcionat. Je,je. M'encanten aquestes galetes. La veritat és que no se m'hagués acudit fer-ho en format galetes i mira que vaig pensar coses... però és que t'han quedat genials. Felicitats a tu també per la sorpresa tant xula. Petonets.

    ResponElimina
  2. Paula!!! digali a la Lupita que carregui doble! també vull tastar les galetes!!!! ah! i l'yves diu que vol un café amb la teva súprrt cafetera! jajajajajajajja. petonets reina

    ResponElimina
  3. Quines galetes mes bones amb el toc de la caipirinha!! Petons

    ResponElimina
  4. Pauleta amor!! Just a les 12 he sentit que arribava la Lupita cantant Groenlàndia!!! LEs galetes han arribat en perfectes condicions, i són boníiiiisssimes!! (ja m'agradaria poder-les provar!!) Em repeteixo, però m'he fet plorar com una bleda... que els 30 m'estan despertant la meva vena sensiblona que tenia apagada! jejejeje

    Ets la millor, moltes gràcies per fer-me feliç!! Estic segura que tots els nostres somnis es compliran!

    Milions de petonarros mallorquina del meu cor!!
    Sandra

    ResponElimina
  5. fantasticas estas galletas de caipirinha
    buen regalo le habeis hecho a Sandra
    peto

    ResponElimina
  6. Realment delicioses!! la pinta fantastica pero el gust, ha de ser espectacular!! petons

    ResponElimina
  7. Qué divertidas. He visto el enlace a tu blog en la página de Judith. Me ha encantado. Tengo que hacer estas galletas. Enhorabuena.

    ResponElimina
  8. Delicioses!!! Apa Sandra, avui et posaràs les botes;-)

    ResponElimina
  9. Ohhhhhhhhhh! Molt maca la Lupita, però a la fi del món no va venir. Es deuria menjar galetes i va anar de tort! ja,ja,ja
    Ara em poso d'esquena a l'ascensor, millor menjo moltes galetes d'aquestes per oblidar...:DDDDD
    Molts petonets.

    ResponElimina
  10. Han de quedar molt gustoses!
    Ideals per berenar o per qualsevol moment del dia ;)

    ResponElimina
  11. Crec que ja li he vist una pota de gall!! també li haurà portat la lupita? bona versió sòlida de la caipirinha aquestes galetes!!!
    petonets

    ResponElimina
  12. Tienen que estar deliciosas estas galletas, un regalo perfecto. Me quedo por tu blog, que acabo de descubrir y me gusta tus recetas.
    Petons.

    ResponElimina