Aquest mes l’Alba i l’Ingrid de Film&Food ens han proposat un repte amb xocolata. Però no ha estat un repte qualsevol, ja que cada participant havia de proposar una recepta de xocolata i elles han fet un sorteig distribuint les diferents propostes entre els participants.
A mi em va tocar fer un Tiffin de Xocolata proposat per la Isabel d’Aliter Dulcia. Un bloc molt bo, que no coneixia però del que ja en soc seguidora!! Si no el coneixeu ja sabeu que us toca fer-li una visita!
Quan vaig llegir la proposta de Tiffin de Xocolata al principi no sabia que era (i això que amb un xocoaddicte a casa creia que controlava bastant el tema, però ja he vist que no és així). Vaig estar cercant i comparant receptes i al final he fet la meva pròpia versió en versió individual.
El Tiffin de xocolata també es coneix com No Bake Chocolate Cake o com Chocolate Biscuit Fridge Cake, o sigui, es tracta d’una recepta de xocolata que no necesita forn, per tant, no pot ser més senzilla de fer.
Ingredients:
125 grs de mantega
250 grs de Galetes Digestive
4 cullerades de Xarop d’auró ( “Sirope de arce” en castellà). La recepta original porta Golden Syrup; jo no en vaig trobar i per això vaig utilitzar l’altre, de totes maneres, crec que són bastant semblants.
3 cullerades de cacau en pols de qualitat
250 grs de xocolata (aquí podríem utilitzar la meitat de xocolata amb llet i l’altra meitat de xocolata negra ; jo he utilitzat 125 grs de xocolata amb llet amb avellanes, i 125 de xocolata amb ametlles)
Preparació:
- Fonem la mantega amb el xarop d’auró.
- Mentre anam fent bocins les galetes Digestive.
- Fonem la xocolata i hi afegim el cacau en pols.
- Mesclam les xocolates amb la matega i les Galetes Digestive, fins que quedi tot ben mesclat. (Jo ho he mesclat tot, però també podríem fer una base de bocins de galeta i a damunt posar-li la xocolata fosa)
- Distribuïm la massa en un motlle (o en petits motlles) i ho deixam refredar unes hores.
En conclusió, una recepta molt fàcil, senzilla, ràpida i bona, encara que el que es diu light no ho és!!
Menudo tiffin!!! te quedó genial!!
ResponEliminaMil gracias por tu visita, yo por aquí me quedo que tienes maravillas!!
Besinos
t'ha quedat genial guapa!!! m'encanta aquesta aportació que ens portes!! i veig que a la Isabel també li ha encantat!!!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Un petó enormeee
Que maravilla, no lo conocía. Están seguro que muy ricas, me pido dos¡¡ Un fuerte abrazo, Teresa
ResponEliminaHola!
ResponEliminaNo es light del tot, però amb el fàcil i bona que es, qui s´hi pot resistir!
Petons
Toma, toma... tiffin pal'tipín!!! A veure rulera meva... la línia a partir de dissabte hem quedat, no? jajaja Maaaaaaaadre, això és com una galeta o que? :P
ResponEliminaPetonarros guapíssima!
Sandra
I qui vol que sigui light??? Ja posats a gaudir d'una xocolata, que sigui ben carragadeta!! No coneixia aquestes "galetes?" Això de que no s'hagi de coure es tot un descobriment!Petonets
ResponEliminael primer cop que veig això!!!! quina bona pinta nena, si ja ho dic jo, que la meva rulera mallorquina no se li resisteix res!!!! petonets guapísssssssssima!!!! ;P
ResponEliminaSi té tan bones qualitats, tant és que no sigui light!!! Ja diuen, ja, que la perfecció absolkuta no existeix...
ResponEliminaPetons
estoy alucinada , que receta mas buena y facil , felicidades¡¡¡¡¡ te ha quedado super bien , besitos de cocina con catalina
ResponEliminaPaula, quina bona pinta i que sencilla de fer!!! Em queda tastar el gust...i si m'envies una dotzena..Gràààcies!!!
ResponEliminaNo l'havia vist mai,felicitats per ensenyar-la a tots.
Un petonàs.
Apuntat queda! jo diria q el Golden syrup es el de debó i l'altre (q es el jo tinc tb) es una copia...vaig llegir alguna cosa la setmana passada, pero ja no m'enrecordo! quin cap...
ResponEliminaQuè sencilla! Això que no s'hagi de cuinar al foc és important perquè això d'encendre el forn ara amb aquesta calor ja em fa una mica de pal.
ResponEliminaPetons
Qué bó! No ho havia vist mai. I a sobre ràpid de fer.
ResponEliminaUn petó,
Esther
Per mi és tot un descobriment...i dels bons ja que no es fa servir el forn.
ResponEliminaNo conocía este postre...aunque como dices ligth no es...debe estar delicioso! Asi que un poquito me llevo!
ResponEliminaSaludos!
Exquisito y fácil de preparar, que mas podemos pedir.
ResponEliminaUn saludo Paco
Per xocoaddictes, me l'apunto!!
ResponEliminaPetonets guapa!
Me l'emporto, sé d'algú que li pot encantar!
ResponEliminaMés val tard que mai!!
Petonets.
Jo tampoc coneixia aquesta recepta, però crec que ha de ser sensacional. I com tu dius, ben senzilla de fer! I sense forn, és una recepta perfecta per fer ara que ja fa calor ;)
ResponEliminaOstres, doncs jo també em considero xoco-addicta i tampoc coneixia aquesta recepta! A més, just l'altre dia vaig aconseguir trobar per fi Golden Syrup, així que ja tinc recepta per fer-lo servir :)
ResponEliminaque buenooooo!! no sabía de que se trataba cuando leí el titulo "tiffin", no lo había oido nunca, mero tiene una buena pintaaa... muy rico así para acompañar con el cafetito, no?
ResponEliminaVengo dese el blog de Manu y me alegro de conocerte, me gustan mucho tue propuestas, volveré a visitarte!
ResponElimina