Whole Kitchen en la seva proposta dolça per al mes de juliol ens convida a fer unes postres típiques angleses: trifle.
El trifle es fa a partir d’algun tipus de crema, fruita, massa de bescuit, suc de fruites, gelatina o nata muntada. Aquests ingredients es van distribuint en capes alternes.
No importa dir que són unes postres que admeten tantes variants com poguem imaginar. Jo he utilitzat crema de taronja (orange curd) i iogurt grec.
Ingredients:
Galetes tipus Digestive
Iogurt grec
Crema de taronja
Xocolata per decorar
Preparació:
- En primer lloc, hem de preparar la crema de taronja. Per veure com fer-la pitjau aquí. (També ho podriem fer amb crema de llimona)
- Esmicolam les galetes i les distribuïm al fons dels recipients.
- Anam alternant capes de crema i de iogurt.
- Decoram amb xocolata.
Ummm boníssim i molt lleuger amb el iogurt grec, m'agrada!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Que bo, no? No n'havia sentit a parlar. Ho provaré.
ResponEliminaUna abraçada!
molt bona aquesta trifle m´agrada molttttttttttttt
ResponEliminapeto
miquel
M'encanta la proposta d'aquest mes de Whole Kitchen. No coneixia el trifle i pel que veig als blogs crec que ha de ser una delícia! Ja tinc ganes de provar-ho!!!
ResponEliminaPetons!
Anna
M'encanta la teva proposta de iogurt grec amb la cremeta de taronja, i el millor són aquests gotets tan ben aprofitats ;)
ResponEliminaBoníssim, me l'apunto!
mmm quina pintassa!
ResponEliminaTé una pinta espectacular!!! Mare meva que bo ha d'estar!!!
ResponEliminaCarai quina pinta té aquest postre!! no havia sentit mai aquest nom!! m'agrada mooolt! petons
ResponEliminaToma, toma!! Quins gotets més bufons que ha fet la meva mallorquina preferida! Ai nena, vaig intentar trobar un racó per veure't una estona... però no hem parat!! això de que fes aquest temps tan fastigós ha fet que descobrís més que mai la teva preciosa illa! jejej
ResponEliminaPetonets!
Sandra
Quina presentació més bonica, aquest postre es veu d'allò més refrescant, a punt de posar-hi la cullera...A reveure!!
ResponEliminaquè dius??? que m'estàs esperant???? doncs no pateixis que venim la familia Bolet al complert!!! ostres nena, amb 5 minuts ens prepares unes postres fantàstiques!!!!! t'han quedat xulísssssssssimes. Petonets solet
ResponEliminaQue bien se ve, voy a intentarlo.
ResponEliminaUn saludo desde el frio de Buenos Aires,
Silvina.
Te dejo el post de mi receta de triffle
http://pequenastentaciones.blogspot.com/2011/07/fin-de-semana-de-descanso-laboral-y.html
T'ha quedat delicios!! Besets!!
ResponEliminaPaula!! Me voy a buscar uno ahora mismo si te queda!
ResponEliminaQué ricooooo!
He descobert el teu blog gràcies a un altre i al Trifle de Whole Kitchen...
ResponEliminaM'agrada la teva proposta molt més lleugera...
Et deixo amb la meva Proposta que la veritat era molt refrescant!! Si no digue- li al meu home, que tot el dia me'n demana!
http://sucrebrule.blogspot.com
¡Uf, por Dios, pero qué cosa más rica! Besos.
ResponEliminaquina pinta! i utilitzant el iogurt, sempre queda una mica més lleuger, cosa que s'agraeix!!
ResponEliminauna salutació,
Paula
ResponEliminaBoníssim... amb el iogurt grec és una idea fantàstica. El que donaria jo ara per un gotet com aquest...
petons
Opino igual que l´Eri...tot i que jo desconeixia aquest trifle
ResponEliminaNo havia sentit a parlar del trifle, benvingut!Aquest teu té una pinta fantàstica, m'agrada moltíssim el iogurt grec amb melmelada o fruita!
ResponEliminate quedo muy lindo, me encnatan los colores d elas capas!
ResponEliminaLa combinació d'orange curd i iogurt grec ha de ser deliciosa, com també ho és la presentació en els gotets de iogut. Per cer me'n vaig a menjar un (de iogurt, triflé encara no en tinc) que m'has fet venir gana!
ResponEliminaPetonets
1,2,1,2...Ja has trobat el gorro???????????
ResponEliminaBones, ben presentades, visca la Paula! Això si, jo la crema sense taronja, es que les taronjes m'agraden però a les postres no massa. Però això es pot arreglar, oi?
Molts petonets.
Pero que trifle tan increible y la foto genial. Me quedo por tú blog, un beso
ResponElimina