Whole Kitchen en la seva proposta salada per al mes de Setembre ens convida a preparar un clàssic de la gastronomia italiana: una pizza.
Bàsicament menjam perquè és una necessitat per al cos humà. Però menjar implica molt més que això. Quan hi ha algun esdeveniment importat a celebrar normalment ho feim amb una reunió on el menjar sempre hi és present.
Als qui ens agrada cuinar sabem la il.lusió i l’amor que hi posam cada vegada que volem fer alguna cosa especial, quan volem tenir un detall amb algú a qui estimam. No importa que ens compliquem molt, basta fer aquell plat senzill que sabem que li agradarà, encara que sigui una truita amb patates o unes simples magdalenes. La cara d’alegria de la persona que ho reb ja ens omple de satisfacció i el petit esforç que hem fet a la cuina és veu més que recompensat. Com que a mi m’agrada molt fer aquestes coses, no us podeu imaginar la cara que em va quedar quan vaig veure les entrades que ahir a les 12 de la nit varen fer les meves estimades ruleres (la Judith, la Moni i la Sandra). Quan vaig veure que em dedicaven l’entrada, que havien fet una cosa pensant amb mi i la foto que havien fet amb una espelmeta, em varen fer emocionar i molt. Avui gràcies a elles m’he aixecat moolt contenta i, tot s’ha de dir, amb els ulls un poc inflats. Gràcies guapes!!!
Seguint amb aquesta idea de fer coses per intentar passar una estona agradable al voltant de la taula, quan vaig llegir que la proposta d’aquest mes de Whole Kitchen era fer una pizza, vaig pensar que faria una Roller-pizza.
Realment, no és una versió innovadora de la pizza però si que és una manera original de presentar-la i és molt adient per quan tenim un sopar informal a casa, per exemple, quan hi ha un partit de futbol.
Podem fer la pizza amb el farciment que més ens agradi i ens estalviam el tràmit de tallar-la. Basta treure una palangana ben carregada de bocins de roller pizza i segur que tothom queda ben content.
Per fer aquesta pizza he seguit la recepta de la massa que ja hi ha al bloc, que, segons la meva opinió, és un èxit assegurat quan es fa.
Per veure la recepta de la massa, pitjau aquí
Farciment:
En aquest cas, el farciment no és molt original, però sí que és del que més agrada a casa: pernil, tomàtiga, mozzarella, orenga i ruca.
Preparació:
- Feim la massa de la pizza i l’estiram amb un corró donant-li forma rectangular.
- Distribuïm el farciment al damunt deixant un dit a cada costat per poder enrotllar la massa fàcilment i que el farciment no surti.
- Anam enrotllant la massa com si fos un braç de gitano.
- Amb un ganivet tallam porcions d’uns dos dits de amplària i els anam posant a damunt la palangana del forn. Si s’han deformat amb el tall li donam forma rodona amb les mans.
- Posam un poc d'orenga a damunt cada porció de pizza i enfornam a 220ºC fins que vegem que quedi ben dauradeta.
Molts d'anys Paula!
ResponEliminaAquestes Roller-pizza són sensacionals i, Felicitats! Som del mateix signe. Amb un sentit molt arrelat de la justícia, oi?
ResponEliminaPaula! He venido a felicitarte! Que tengas un hermoso día! Yo también he hecho rollitos, pero están levando ahora mismo...(estoy en USA o sea que tengo 6 horas de diferencia....jejej) creo que serán el desayuno :) aunque no se si pueda superar los tuyos!
ResponEliminaBesitos!
Ooooh, quina delícia reina!! Uns roller pizza moooolt ruleros! :P
ResponEliminaMolts d'anys preciosa, que no sigui dit que no et felicitem per aquí també!
Un plaer ser part de tot això!! Passa un dia genial preciosa!!!!
Petonets
Sandra
Moltes felicitats, Paula!
ResponEliminaJo tb faig roller de tant en tant, pero es un no poder parar de menjar...
Moltes felicitats maca!!
ResponEliminaJo menjo per necessitat però també haig de confessar que m'encanta ;) que ones les pizzes així enrollades, mai la he fet, però ho tindré en compte!
Petonets
Anys i anys, per molts anys!!!!!
ResponEliminaM'emporto la recepta que té molt bona pinta.
Petonets guapa
Felicitats! Quina sort que tens amb tants pastissos que t'han de dicat, je je je...
ResponEliminaAquests rollers els tinc a pendents des de fa molt temps. Ara que me'ls has fet recordar, els penso preparar ben aviat!
Zorionak!!.
ResponEliminaQué buena así enrollada, me encanta.
Buena tarde de domingo.
Guauu! m'encanten aquests rotllets! passen sols! petons
ResponEliminaMoltes felicitats Paula!!!!!! Espero que estiguis gaudint molt del teu dia, segur que si, ja ens explicaràs!
ResponEliminaSuposo que no t'has oblidat de demanar un desig!!!
Aquest estiu en vaig fer un dia de rollers i van volar!!!
Molts petonets sol!
He descobert el teu blog a través del de la Moni i la Judith, que et felicitaven, o sigui que... MOLTES FELICITATS!! :D
ResponEliminaLa ruca deu donar un contrapunt boníssim a les teves roller pizzes. Tenen molt bona pinta! :O
M'he fet seguidora del teu blog, ja m'aniré passant! jeje Un petonàs!
Amb tanta recepta per a tu crec que te he felicitat tres vegades però ara t´ho dic en a tu ...felicitats!!! una roller pizza fantástica!!!! em quedo per aquí!!!!petons
ResponEliminaFelcidades!! Te he conocido por Coses y El mon, que han sido muy amables contigo. Lo rollers pizza me los apunto. Un beso
ResponEliminaAnys i anys per molts anys, a la una per molts anys!!!!!
ResponEliminaEspero que estiguis pasant un dia molt feliç i que tot l'any ho sigui!!
El roller-pizza el tastaré, no he fet mai.
Petonets bonica,
Esther
Guay ! una propuesta muy chula, me gusta.
ResponEliminabss
Hola Paula
ResponEliminaMoltes felicitats pel teu aniversari
Bona cuina
Pero que rollitos tan deliciosos, y las fotos una maravilla!
ResponEliminaBesos
Molts d'anys Paula!!!!!
ResponEliminaBen segur que ha estat treure la safata i un èxit assegurqat amb aquests rulos de pizza. ës el típic que comences a picar i no pares!
Molts petonets
Alba i Jordi
M'agrada molt la pizza presentada aixi, ja tallada i a petits bocinets.
ResponEliminaPetons
Paula...felicitats maca...
ResponEliminamolts petons
Moltes felicitats Paula!! he passat per aquí gràcies a la pista de les teves amigues ruleres jijiji! I a més m'emporto aquesta recepta, que bona!!! :D espero que el dia hagi anat genial, petons!
ResponEliminaMoltes fel-licitats!! m'ha encantat aquests roller, jo mai els he fet, així que m'els guardo.
ResponEliminaUn petonet
felicitast guapisssssssssssima! quasi no arribo a temps! jajajajajajjaja. Quina bona pinta aquests rollers nena, mai els he fet! així que ja em pots preparar uns quants que vinc!!!!! petonets reina meva, ah i FELICITAS AL CONFIT!!!!! ;P
ResponEliminaMuy original!!!! Me gusta, me apuntaré esta opción.
ResponEliminaPer molt d'anys!!!!!
Un besote
Aquests rollers m'encanten i sempre que els he fet a casa han estat un éxit! Gracies per passar-te pel meu blog, jo em quedo per aqui veient la teva cuina ;)
ResponEliminaBé, no em coneixes i jo a tu tampoc però mirant receptes per internet he llegit que ahir va ser el teu aniversari. Per molts anys i felicitats per aquests rollers. Si em permets un petonet ara que ja et conec una mica més.
ResponEliminaQuina delícia! Un fórmat molt temptador. A més tinc la mateixa filosòfia : menjar és molt més que alimentae-se, és gaudir de tot el que envolta el act de menjar i d'els qui ens acompanyan. Petons
ResponEliminafelicidades con retardo y muy buena las sorpresas de tus amigas,estos detalles hacen de la blogesfera sea un lugar encantador.
ResponEliminaBuen roller pizza ideal para picar y no parar
peto
Felicidades, Paula! Aunque vengan con retraso, lo siento.
ResponEliminaNo conocía tu blog, lo he descubierto a través de Judith, y me quedaré sin duda un rato más para ver qué tienes por aquí, ya que todo tiene muy buena pinta.
Los rollitos se ven deliciosos :)
Saludos.
Qui normalment és detallista amb els altres sap reconèixer i gaudir dels detalls dels altres, com tú i les teves "ruleres": quin bon "rotllo"!. Aquesta presentació m'ha fet molta gràcia, segur te la copio algun dia. A reveure!
ResponEliminaPaula, no conocía los roller y me han parecido maravillosos. Gracias por enseñarme algo nuevo :)
ResponEliminaAquests rollers són un bona alternativa per un sopar d'estiu. Felicitats!
ResponEliminaUna pinta deliciosa, la foto también te ha quedado preciosa, una idea muy interesante, muchos besos
ResponElimina