Les “rul·leres” tornam a estar de festa; avui és l’aniversari de la nostra Judith i com no podia ser d’altra manera li hem preparat un pastisset per celebrar-ho.
Què podria dir de la Judith què encara no sapigueu? Crec que em vaig quedar enganxada al seu bloc el dia que vaig descobrir els seus pastissets de la pantera rosa, des de llavors em declaro fan incondicional del món de Juju.
Han estat moltes les receptes, històries i els mails rul·leros que ens hem anat enviant. Com podeu imaginar no ens ho podem passar millor!
Per posar-li algun adjectiu simpàtic li solem dir que és la fashion o la més “xic” de les quatres. Però ella és molt més que això; els que la seguiu ja ho sabeu. Amb cada publicació ens transmet moltes coses, és sensible, optimista, és bona persona i es nota, gaudeix amb el que fa i és feliç i aquest sentiment el sap fer arribar a tots els altres.
Per celebrar aquest dia hem decidit preparar una versió d’uns dels seus pastissos de formatge. Al Bolet els encanten aquests pastissos (personalment sospito que són un poc ratolins!) així que crec que li farà gràcia veure una versió d’un dels seus pastís: el Judith’s Cheesecake.
Quan feia el pastís dubtava si afegir-hi xocolata o donar-li un toc de llima, però com que al Bolet sempre tenen llimes a punt vaig pensar que la Judith’s Cheesecake feta a Bon Tiberi havia de portar suc de llima.
Moltíssimes felicitats, Judith! Espero que aquest any estigui ple de coses bones, perquè t’ho mereixes!!! Va, bufa l’espelma!!!
Ingredients:
125 grs de sucre morè
125 grs de nata líquida
1 iogurt grec
1 iogurt de llimona
300 grs de mascarpone
6 ous
El suc de 2 llimes
Fruits vermells i xocolata per decorar
Preparació:
- Pujam els blancs dels ous a punt de neu.
- A part mesclam els vermells dels ous, el sucre, la nata, el mascarpone, els iogurts i els sucs de les llimes. Ho mesclam tot fins que quedi tot ben integrat i no quedin grums.
- Afegim aquesta mescla al blanc dels ous i ho anam mesclant.
- Distribuïm la mescla dins un motlle prèviament untat amb mantega (jo vaig utilitzar uns motlles individuals)
- Enfornam a 180ºC i deixam el pastís al forn fins que quan hi clavem un escuradents aquest surti net.
- Deixam refredar el pastís a la gelera unes hores.
- Desmotllam i servim acompanyat amb xocolata i fruits vermells.
Pauleta!!!! que avui sóc jo la que no paro de plorar! l'Yves no para de venir a donar-me petonets per consolar-me! jajajajajaja. Sou la bomba!!!! m'encanteu! i l'has ben encertat amb la llima!!!!! creus que la gavina em pot portar un trosset? jijiji. Gràcies solet per ser com ets!!! et prometo que bufaré molt fort l'espelma!!!!! estic molt contenta d'haver-te conegut!!!! ets un solet!!!! petonets i grààààcies
ResponEliminaAaaais, t'estava comentant i just falla internet!! joooooo!! Deia que els pastissets de la Pantera Rosa són impossible d'oblidar... tan fashions com ella!!
ResponEliminaM'agrada veure com de la mateixa recepta hem tret resultats tan variats, d'això se'n diu ser unes cracks rul·leres!!
Petonets ratolineta!
Sandra
Uau! Després de veure els tres blocs no sé per quin pastís quedar-me. Tots tenen un aspecte boníssim.
ResponEliminaQuina sort que té la Judith de tenir-vos. Felicitats!
Una abraçada.
Carai, ja pot estar contenta ja, tants pastissos!! jo també vull pastissos virtuals, i no virtuals jajaj!!! m'encanten els pastissos de formatge! petons
ResponEliminaCom li he dit a la Sandra, amb amigues així, val la pena fer anys!!!
ResponEliminaM'apunto la recepta.
Petonets.
Noia entenc que la Judith no pari de plorar, quines paraules... transmiteixen el que l'estimeu molt...
ResponEliminaUn petonet
Es de formatge!!! es meuuuuuu!!!! carai quina sorpresa tenir un pastís virtual!!! que contenta estará avuí la Judith!!!petons
ResponEliminaUna altra versió que m'emporto!!! Aquestes ruleres ens ho poseu difícil, no sabria quin quedar-me. Sou unes cracks!!!
ResponEliminaPetonets guapa
Ohhhhhhhhhh, quina entrada més maca! Què contenta i feliç que està! Visca, visca.
ResponEliminaMolt ben pensat això de les llimes, molt bolet!
Molts petonets!!!!!!!!
Nota: ens enviem molts mails? ja,ja,ja
Em faltava le teu pastís Paula! Fa molt bona pinta però està clar que avui el més important no és el pastís, sinó les entrades tan boniques que heu preparat les rul·leres. Sou uns encants!!
ResponEliminaA mi la pantera rosa també em va enamorar, jeje!!
Mots petonets guapa!
Vengo de ver el de Mónica...os habéis inspirado eh?!?!?1 Es que Judith se lo merece!!!
ResponEliminaUn besito y feliz día!
No se quina version m'agradaria mes...aixi que les haure de probar totes 3!! jijijiji
ResponEliminaM'encanta el toc de llima!!!
Sou unes amigues meravelloses!!!
Un petonas
Sònia
un buen regalo para la Judith,que emotivo post
ResponEliminapeto
Vaja, la gavina podria portar-me un mos, no? De tots aquest és el que més innovador trobo, ja que no se m´hauria ocorregut afegir-hi llimes...Déu quedar molt bona la combinació amb el mascarpone.
ResponEliminaquina bona pinta aquest pastisset! i que maca aquesta dedicatòria!
ResponEliminaPaula, què boníssim!! Realment és el millor regal per la Judith. M'encanta perquè sou tan dolces que feu honor a les postres que prepareu...Em fa gràcia el que comentes del pastisset pantera rosa. L'he mirat perquè llavors jo no estava en aquest mundillo... Esteu fetes unes cracks, noies. Jo em declaro fan incondicional de totes vosaltres!! Un petó.
ResponEliminaM'encanten els pastissos de gformatge! I molt encertat el toc de llima, ha de ser encara més refrescant ;)
ResponEliminaPocs blocs transmeten tant a cada post com el món de juju. I és que la judith, com ella diu, és com un llibre obert!!
ResponEliminaA mi també m'encanten aquests cheessecakes!!!!
petonets
Aquest toc de llima Paula m'ha encantat. Prenc nota maca!
ResponEliminaUn petó,
Esther
Moltes felicitats a la Judit, a veure si passo pel seu blog i la felicito... Aquest pastisset té una pinta tremenda! I al final llima i xocolata, tot en un!
ResponEliminaPetons!
Anna
Eres el rulo que me faltaba por conocer, encantada. En mi caso fué Monica la que me enganchó y después poco a poco os he ido conociendo a las demás enruladas, solo me faltabas tu.
ResponElimina¡Feliz fin de semana!!!