Hi ha gent que, segurament sense que ells en siguin
conscients del tot, transmeten bones vibracions, alegria i positivisme. Una d’aquestes
persones és la Judith del món de Juju.
Encara tenc gravada al cap la imatge de la primera vegada
que la vaig veure. Després d’intercanviar molts de mails, un dia que va venir a
Mallorca per feina vàrem tenir l’oportunitat de veure’ns en persona. Quan m’acostava
al lloc on havíem quedat la vaig veure amb una rialla d’orella a orella i
obrint els braços cap als costats mentre m’hi anava acostant. Com us he dit abans, alegria i positivisme al
100%!
Avui és el seu aniversari i, com no podia ser d’altra manera,
la Laura, la Moni, la Sandra i jo li hem volgut fer un petit homenatge. Aquesta
vegada hem volgut convidar-la a fer un aperitiu virtual, perquè sabem que a
ella li agrada molt anar de tapes, pintxos i aperitius. Això sí, hem intentant fer unes tapes ben "fashions" i especials, com ella es mereix.
Estic segura que al Bolet avui tendrà un bon pastís amb
espelmes per demanar els seus desitjos. De moment, començarem a celebrar el teu
aniversari anant de tapes. No oblideu visitar el que li han preparat:
- La Laura de Coure Coulants
- La Moni de Coses de Llàbiro
- La Sandra dels Fogons de la Bordeta
Ingredients:
Galetes d’oli (són típiques de Mallorca. Són com les mítiques
Quelitas, però en format més gran).
Per fer els pebres confitats:
400 grs de pebre (pebrot) vermell
200 grs de sucre
100 grs de vinagre
50 grs d’aigua
Ceba cruixent
Cuixot (pernil) salat
Preparació:
- Amb TMX: posam els pebres a la TMX i els feim bocins programant 5 segons a velocitat 4. Afegim el sucre, el vinagre i l’aigua i programam 35 minuts, temperatura Varoma, gir a l’esquerra, velocitat cullera.
Sense TMX: tallam els pebres,
els saltejam un poc amb una cullerada d’oli d’oliva i afegim el sucre, el
vinagre i l’aigua. Ho deixam al foc uns 20 minuts a foc suau.
- Deixam refredar els pebres confitats. (També els podem preparar amb antelació i guardar-los a la gelera dins un pot tancat)
- Per fer el cuixot (pernil) salat cruixent:
Ho podem preparar al forn posant els
talls de cuixot entre dos fulls de paper de forn a 180ºC durant uns 5 minuts
aproximadament.
També ho podem preparar al microones,
posant els talls a dins un plat entre fulls de paper de forn a màxima potència.
Es millor anar mirant cada 30 segons com queda el cuixot per evitar que es
cremi. Normalment, necessita uns 2 minuts per fer-se, però això depèn de la
potència màxima del microones.
- Xapam les galetes per la meitat, posam una cullerada dels pebres confitats, un poc de ceba cruixent i un bocí de cuixot (pernil) salat
Recepta adaptada del llibre “Simplemente
espectacular con TMX”
ai Pauleta! com m'agradaria tenir-te a prop per obrir un cop més els braçps i donar-te una forta abraçada!!!!!!! ets un solet!!!!! i ja saps que ben aviat tindrem una súper festa, no???? ole ole. un milió de gràcies solet
ResponEliminaOooole!! Avui la Lupita tindrà feina repartint tapes-pintxos-mossos (que no d'esquadra...) de Mallorca a Catalunya!! Quina pinta tan rebona!!
ResponEliminaPEtonets i felicitats a la rul·lera més fashion!
Sandra
Ostres, ens fareu agafar gana tant aviat com és!!! Quina pinta!
ResponEliminajolin la Judith es posara les botes!! jejej petons
ResponEliminaPrimer, MOLTES FELICITATS JUDITH!
ResponEliminaTens raó, la Judith, tot i que no la coneixo personalment, transmet això, molta alegria i energia positiva, o sigui que es mereix una sorpresa així i molt més.
La tapa es veu deliciosa!!!
Paula, quina bona descripció del somriure de la Judith. Aquesta tapa m'encanta igual que la majoria de coses que feu per alla ses vostres terres. No l'havia sentit nomenar així al pernil. UN petó i molts ànims per tu!!!!
ResponEliminaDeliciosa tapa! D'aquelles que menges una i no pararies! Petons
ResponEliminaI avui també ha rigut segur i ha estat contenta!! Un molt bon aperitiu, si senyora!! PEtons
ResponEliminaQuina tapa més mengívola i atractiva!
ResponEliminaJa veig que hi has posat traductor, avui que ho entenia tot! ja,ja,ja
ResponEliminaContrast dolç i salat, ummmmmmmmmmmmmmmm
Molts petonets.
Sense dubte, un bon homenatge per a la judith! Una cucada!
ResponEliminaLa primera vegada que jo la vaig veure també obria els braços dient "hem arribat!!!" i anava amb tu, jejeje
ResponEliminaAquesta tapa entra pels ulls, i que bona!!!!!!!!
petonets
espectacular!!! Quina ìnta taaan bona i més fashion impossible...ideal per la Judith!!! :)
ResponEliminaPetunets,
Eva.
Una tapita bien rica y bien llamativa!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/