Avui
és l'aniversari de la Laura de Coure Coulants, així que la Judith
del Món de Juju, la Moni de Coses de Llàbiro, la Sandra dels Fogonsde la Bordeta i jo hem decidit fer-li un petit homenatge. Com que li
agraden molt les mousses, tal i com podem veure al seu bloc, vàrem
pensar que seria una bona idea preparar-li una mousse.
Laura,
esperam que t'agradi el que t'hem preparat i pensa a bufar ben fort
les espelmes!! Felicitats!!!!!!
Ingredients:
125
grs de formatge tipus Philadelphia
75
grs de sucre
125
grs de nata per muntar
2
iogurts grecs
Melmelada
de cireres
Preparació
amb TMX:
- Posam la papallona a la TMX i afegim el formatge i el sucre. Programam 2 minuts velocitat 2.
- Afegim la nata i programam 20 segons, velocitat 4
- Finalment afegirem els iogurts i unes cullerades (al gust) de melmelada, mesclam programant 5 segons a velocitat 2.
- Distribuïm la mescla dins recipients de vidre i a damunt hi posam una cullerada de melmelada.
Preparació
convencional:
- Muntam la nata.
- Mesclam en un bol el formatge, el sucre, el iogurt i la melmelada.
- Afegim la nata muntada.
- Distribuïm la mescla dins recipients de vidre amb una cullerada de melmelada al damunt.
oh! Ja he vist la dedicatòria dels Fogons de la Bordeta, i ara el teu! Carai, quin bon iogurt, i quin boníssim regal per la Laura!!
ResponEliminaAquesta mousse ha de ser la bomba!! M'encanta amb la melmelada de cireres... es nota que estàs a tope Pauleta! jejeje
ResponEliminaPetonets reina
Sandra
deliciosa mousse!! una barreja fantàstica!! ole la Laura que bé s'ho passarà! petons
ResponEliminaQuina dedicatoria més original li feu, i quina pinta de mousse... a mi també m'agraden molt. Petons!
ResponEliminaSuposo que els que no tenim TMX la podem fer igual, no??? t'han quedat genial! quasi que m'agrada més que amb pinya ;P petonets reineta
ResponEliminaQuè si m'agrada? I tant, m'encanta. La combinació formatge, iogurt grec i melmelada és una de les meves preferides. Heu tingut un detall preciós. Us ho agraeixo molt. T'envio un petó ben fort, ben fort (que ha de creuar el Mediterrani)
ResponEliminaUmmmm els del postres de gotet fàcils que no tens excusa per no fer-los!. Amb aquesta mermelada que has posat...ni pintat!!! Muaks
ResponEliminaQuina delicia de mousse!! Em perdo per el iougurt grec... Bonisima. Petons!
ResponEliminaNo m´he pogut resistir! Ja em tens com a seguidor! El gat sempre encerta!
ResponEliminaPetons
Pascu Vicens
http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/