divendres, 1 de març del 2013

Sopa Minestrone amb TMX




La proposta del mes de febrer de Memòries d'una cuinera ha estat preparar una minestra.
Com que estam en una època de fred, constipats i defenses baixes vaig pensar que seria una bona idea preparar una sopa minestrone.
Aquesta sopa la podem preparar amb les verdures que tenim a casa i no acabam de menjar. Així, doncs, és una recepta perfecta per aprofitar els ingredients i verdures que tenim a casa.

Ingredients:
Patates
Porros
Pastanagues
Brou (1/2 litre)
Oli
Sal
Fideus (uns 70 grs aproximadament)

Preparació:
  1. Tallam en forma de dau les patates.
  2. Trituram la pastanaga amb la TMX uns 5 segons a velocitat 5. Reservam.
  3. Posam a la TMX els porros i trituram 5 segons a velocitat 5.
  4. Afegim l'oli i sofregim 5 minuts, velocitat 1, temperatura Varoma.
  5. Afegim la pastanaga, les patates, el brou i un poc de sal. Programam 10 minuts, gir a l'esquerra, 100ºC.
  6. Finalment, afegim els fideus i programam el temps que indiqui el paquet, 100ºC, gir a l'esquerra, velocitat 1.

2 comentaris:

  1. A veure si aquesta sopa fa que agafeu moltes, moltes i moltes forces.
    Encara ric amb el tema del Bronx...
    Moltíssimes gràcies guapíssima.

    ResponElimina
  2. Abans d'anar a dormir crec que em menjaria un platet!! aquesta sopa és ideal per agafar forces!! ;P moltíssimes gràcies per participar reineta. Molt bona nit.

    ResponElimina