La
proposta del mes de febrer de Memòries d'una cuinera ha estat
preparar una minestra.
Com
que estam en una època de fred, constipats i defenses baixes vaig
pensar que seria una bona idea preparar una sopa minestrone.
Aquesta
sopa la podem preparar amb les verdures que tenim a casa i no acabam
de menjar. Així, doncs, és una recepta perfecta per aprofitar els
ingredients i verdures que tenim a casa.
Ingredients:
Patates
Porros
Pastanagues
Brou
(1/2 litre)
Oli
Sal
Fideus
(uns 70 grs aproximadament)
Preparació:
- Tallam en forma de dau les patates.
- Trituram la pastanaga amb la TMX uns 5 segons a velocitat 5. Reservam.
- Posam a la TMX els porros i trituram 5 segons a velocitat 5.
- Afegim l'oli i sofregim 5 minuts, velocitat 1, temperatura Varoma.
- Afegim la pastanaga, les patates, el brou i un poc de sal. Programam 10 minuts, gir a l'esquerra, 100ºC.
- Finalment, afegim els fideus i programam el temps que indiqui el paquet, 100ºC, gir a l'esquerra, velocitat 1.
A veure si aquesta sopa fa que agafeu moltes, moltes i moltes forces.
ResponEliminaEncara ric amb el tema del Bronx...
Moltíssimes gràcies guapíssima.
Abans d'anar a dormir crec que em menjaria un platet!! aquesta sopa és ideal per agafar forces!! ;P moltíssimes gràcies per participar reineta. Molt bona nit.
ResponElimina