Com cada dia 15 tornam a tenir una cita ineludible amb la
recepta dels 15. Però aquesta vegada és una cita especial perquè els amfitrions
d’aquesta idea han decidit fer una aturada molt merescuda (encara que esperem
que temporal) a les propostes i, per tant, de moment, aquesta és la darrera
recepta dels 15.
Durant 2 anys ens han proposat mensualment un ingredient,
ens han fet pensar quina recepta preparar i ens han fet cuinar amb ingredients
que potser mai haguéssim utilitzat a les nostres cuines. No importa dir que una
proposta així, tenint en compte el caràcter dels organitzadors, havia de
ser un èxit rotund, tal i com s’ha demostrat en els fantàstics recopilatoris
que han anat preparant cada mes. Naturalment, si decideixen tornar a començar amb una nova etapa, ens trobaran disposats a participar en els nous reptes.
La proposta d’aquest mes ha estat preparar un aperitiu; així
que he aprofitat per preparar una recepta que fa molt de temps tenia pendent de
fer: unes salsitxetes de còctel.
Ingredients:
Salsitxes de còctel (40 unitats)
1 cullerada sopera d’oli de sèsam
1 cullerada sopera de salsa de soja
75 grs de mel
Preparació:
- Encalentim el forn a 220ºC.
- Mesclam l’oli, la salsa i la mel.
- Impregnam les salsitxes amb aquesta mescla i les enfornam entre 25 i 30 minuts. Quan faci uns 10-15 minuts que estiguin al forn és convenient moure-les un poc perquè la salsa es distribueixi bé per les salsitxes.
Recepta del llibre “La Cocina de Nigella Lawson. Comida rápida
y saludable”
Un entrante idel para estas Navidades.
ResponEliminaTodavía no te has apuntado al sorteo que estoy organizando, solo tienes que mandar un comentario y elegir tu mism@ los 2 moldes que te gustaría ganar. Apuntate!!!!!
http://www.canyadeazucar-divina.blogspot.com.es/2012/12/que-molde-te-comprarias-para-preparar.html
Molt exòtic, això del sèsam... han de tenir un gust ben intens, aquestes receptes!! Petons
ResponEliminaAis Pauleta, que estic d'un tonto avui... això de que el 15 s'acabi és raro, raro... envia'm la Lupita (carregada de salsitxetes, que posa 40 i a mi m'encanten!) per fer-me mimos!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar i per ser-hi sempre carinyet!
Petonets
Sandra
Ideals per fer un fiestorro, no? Doncs apa, ja saps, ens la guardes!;)
ResponEliminaMolts petonets.
bona recepta !!! BONES FESTAS DE NADAL I BON ANY 2013
ResponEliminaBesades Menorquines
Envia'm unes quantes salsitxetes d'aquestes que jo, amb un braç immobilitzat si o si, no tinc temps de cuinar!!!!
ResponEliminapetonets