Un dels ingredients estrella de la tardor són,
sense cap tipus de dubte, els bolets. I aquesta ha estat precisament la
proposta de la Recepta del 15 per a aquest mes de novembre.
Aquesta vegada m’he decidit per fer una
recepta ràpida però molt saborosa: pasta amb salsa de bolets.
Ingredients:
Bolets variats (uns
250 grs aproximadament)
1 ceba
2 alls
200 ml de nata (o
crema lleugera per cuinar)
Nou moscada
Vi per cuinar
Pebre bo
Oli
Sal
Pappardelle
Preparació:
1. A una paella
fregim a foc suau dos alls. Quan estiguin daurats afegim la ceba picada amb un
poc de sal.
2. Després d’uns
minuts afegim els bolets amb el vi, el
pebre bo i la nou moscada.
3. Ho deixam uns
minuts i afegim la nata. Deixam bullir uns 3-4 minuts. Si la salsa ens queda
massa espessa la podem alleugerar afegint un poc de llet.
4. Passam la mescla
a un recipient i ho trituram fins que quedi una massa fina i homogènia.
5. Bullim els
parppadelle i els escolam.
6. Mesclam la pasta
amb la salsa de bolets.
Com preparar la salsa de bolets amb la TMS:
- Posam a la TMX la ceba i els alls. Programam 5 segons, velocitat 5.
- Afegim 50 grs d’oli i programam 5 minuts, temperatura Varoma, velocitat 2.
- Afegim el vi. 1 minut, temperatura Varoma, velocitat 2.
- Finalment, afegim la nata. 3 minuts, 100ºC, velocitat 2.
- Trituram fins que quedi una salsa fina.
Aquesta salseta és boníssima, m'encanta!!! I amb els supers pappardelle han de quedar de diumenge! ;) Oooole tuuuuu!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar carinyet meu!
Petonets
Sandra
Que bona la pasta amb bolets!!! Petons
ResponEliminaOhh, quina pinta aquesta salsa!! Petons!
ResponEliminam'encanta aquest tipus de pasta, i la salsa de bolets, junt amb la de pesto és una de les meves preferides!! aixi que ja tinc el dinar preparat! petons
ResponEliminaUf! Boníssima, la salsa! A mi també m'agrada molt, aquesta pasta. Ara me n'heu fet venir ganes!!! ha ha ha. BONA PROPOSTA!
ResponEliminaUna salsa boníssima per a un bon plat de pasta!!
ResponEliminaTé molt bona pinta aquesta salsa! Apuntada!
ResponEliminaPetons!
No he comprat mai aquesta pasta però segur que demanaria "parpadelle", ho he llegit malament cada vegada, aix!
ResponEliminaPer sucar-hi pa!
Molts petonets.