Com no podia ser d’altra manera, aquest mes amb l’arribada
de la calor, la cita amb la Recepta dels 15 ha estat una proposta ben
fresqueta: un còctel.
Així, doncs, he tengut l'excusa perfecta per provar de fer un altre experiments dels meus: una pannacotta de pinya colada.
Tenia tots els ingredients a casa i fa temps que volia provar de fer
pannacotta. Crec que només n’havia menjat dues vegades i la veritat és que no m’havia
emocionat massa. Sempre l’havia menjada a restaurants i, com que no li trobava
el punt, no m’acabava de convèncer. Ara
bé, amb aquesta proposta de pannacotta de pinya colada he canviat radicalment d’opinió
respecte a les pannacottes; ha quedat tan bona i amb un gust tan suau i tan
refrescant que segur que la faré moltes vegades més. A més és molt, molt
senzilla de preparar i és pot fer amb antelació. Així que és una recepta
perfecta per preparar un dia amb convidats i amb poc temps per cuinar.
Ingredients (8 unitats):
400 grs de nata líquida per cuinar
200 ml de llet de coco
200 ml de suc de pinya
50 ml de malibú
100 grs de sucre
1 sobre de gelatina de pinya
Preparació:
Amb TMX:
- Posam tots els ingredients a la TMX, excepte la gelatina. Programam 10 minuts, 90ºC, velocitat cullera.
- Afegim el sobre de gelatina i mesclam durant un minut, a 90ºC, velocitat 3 ½.
- Distribuïm la pannacotta a dins recipients i la deixam refredar a la gelera unes hores perquè quedi ben quallada (jo la vaig deixar reposar tota la nit).
Convencional:
- Posam tots els ingredients excepte la gelatina en una olla. Ho deixam a foc mig durant uns minuts fins que comenci a bullir.
- En aquest moment afegim el sobre de gelatina i remenam durant un minut fins que quedi tot ben mesclat.
- Distribuïm la pannacotta als recipients i la deixam refredar unes hores.
Molt original donar a la pannacotta el toc de un còctel, refrescant per l'estiu! Petons
ResponEliminauuaaa la pannacotta em rexifla, i la pinya colada es un coctel de l'adolescència amb el malibú típic que m'encantaa.....aquest coctel l'he de fer ben aviat!!! amb el que m'agraden....aixx no donaré a l'abast !! jeje petons
ResponEliminaQuina manera més original de presentar el còctel! Amb pannacota deu ser cremoset i ben aromàtic! Petons
ResponEliminaAra que m'estic aficionant a les pannacottes em penso que faré ració doble amb aquesta proposta teva! Original més no poder ;)
ResponEliminaQue original! Me encanta tu propuesta, tiene que ser exquisito!
ResponEliminaBesos
Ai, no m'agrada la pinya colada!!!!!!!!
ResponEliminaEncara no he fet pannacotta, com que tinc fóbia gelatinera, però l'acabaré fent, i tant!
Molts petonets i bon cap de setmana!
Molt bona idea...m'encanta la panacota i la pinya! petons!
ResponEliminaVaja!!! i tant que és original!!!! m´agrada:) Petonets
ResponEliminano pateixis que em prenc la de la Moni i la de tots aquells que no li agrada la pinya colada! jajajajajajaja. reineta, suposo que vas prenent nota de tot el que m'agrada per aquest estiu, no??? ;P molts petonets guapi
ResponEliminaRes, res... la de la Moni ja ens la repartim la Judith i jo!!! Que a mi aquesta panna cotta m'has fascinat, nyam, nyam!
ResponEliminaPer què després de tants anys aquest serà el primer que no puc anar a Mallorca? Buuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Moltes gràcies per participar carinyo meu!
Petonets
Sandra
Els còctels doços no són el meu fort, excepte la pinya colada que m'encanta!!!
ResponEliminaAmb la panncotta em passa el mateix que a tu, així que hauré de fer aquesta!!
petonets i bon cap de setmana!
Oh, quina pannacota més bona. Hem coincidit amb el coctel. Tot i que en versions molt diferents. T'ha quedat fantàstica. Petonets
ResponEliminaPor original que no quede, eh Paula!? Como buena caribeña soy fan de la piña colada así que me quedo con la receta!
ResponEliminaUn besote!
Bona nit!!
ResponEliminaJo no he preparat mai cap pannacota i la veritat que aquesta fa una pinta impressionant!!! O sigui que ja no tinc excusa :P
Una abraçada.
que buena idea hacer este coctel de panacotta y piña colada,un resultado genial de bueno
ResponEliminabona setmana
peto
Sí senyora! Un còctel de cullera! Una idea genial Paula. Molts petonets!!
ResponEliminaOhhh!!! amb panacotta, que original!!! M'agrada molt la teva proposta...
ResponEliminaPetonets
Molt estiuenc i molt original!
ResponEliminaOhhh!! Panacotta de pinya colada?? Segur que esta boníssima!!
ResponEliminaSens dubte que la provaré prompte!!
Gracies per la recepta!!!