dimarts, 16 d’agost del 2011

Melicotons farcits de formatge fresc




Un boicot per part del meu ordinador a la recepta que havia preparat ha fet que hagi arribat amb un dia de retràs a la Recepta del 15 que ens proposen cada mes la Sandra i el Xavi dels Fogons de la Bordeta.
Aquesta vegada ens proposaven una recepta amb melicotons (préssecs).
La veritat és que amb aquesta calor hi ha molt poques ganes de cuinar, i si s’ha de fer alguna cosa millor que sigui ràpida, lleugera i senzilla de fer. Així que la meva proposta són uns melicotons en almívar farcits de formatge fresc.

Ingredients:
Una llauna de melicotons en almívar
Formatge fresc tipus Philadephia (jo he utilitzat Philadelphia Light)
Sucre o una cullaradeta de mel (opcional)
Unes fulletes d’herbassana per decorar

Preparació:
  1. Trituram la meitat dels melicotons de la llauna juntament amb el formatge fresc (la quantitat de formatge fresc anirà al nostre gust). Ens ha de quedar tot ben integrat sense que es notin grums dels melicotons.
  2. Si volem que ens quedi més dolç podem afegir un poc de sucre o una culleradeta de mel.
  3. Deixam reposar la mescla al congelador durant un parell d’hores.
  4. Quan hagi passat aquest temps, anam farcint els melicotons amb la mescla del formatge fresc.
  5. Decoram amb unes fulles d’herbassana i uns bastonets de xocolata.

15 comentaris:

  1. Va vinga, un mojito de préssec per acompanyar aquests melicotons farcits tan bons!! La pinta ho diu tot nena... nyam!!!
    ets la millor, pobreta que has hagut de repetir la recepta!! T'enviaré algun regalet de bajomano cap a Inca... jijijiji GUAPA!!
    Moltes gràcies per currar-t'ho tant!
    Petonets preciosa!
    Sandra

    ResponElimina
  2. Au!! Que al ordenador ja li val! Jejeje mira que fer-nos esperar!
    Una recepta ben senzilla de prepara i segur que amb un gust molt bó! Ha d'anar bé per aquesta calor, deu ser força fresca.

    Un petó

    ResponElimina
  3. Que buena receta, que fácil...... me encanta la forma de darle otro color a esos tristes melocotones de lata.

    Besos.

    ResponElimina
  4. Me encanta tu receta de melocotones.
    Sencilla pero deliciosa, como tiene que ser.
    Besos

    ResponElimina
  5. Té una pinta increïble.
    Deu ser una combinació fantàstica la crema i els melicotons! ;)

    ResponElimina
  6. Que bo! una aportació de luxe. Aquests contrastos m'encanten, genial!
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  7. ¡qué fáciles de hacer! me gusta la idea, siempre los hago con crema.

    ResponElimina
  8. Aixó és un escàndol!! no ho dubtis que demà aniré a buscar un pot de prèssecs amb almívar que fa el meu pare, philadelphia de la bona i mel de la millor...i a disfrutar!! serà el meu postre de demà!! jaj petons

    ResponElimina
  9. Si els préssecs en almívar ja són bons (a mi m'encanten!), com seran aquests préssecs farcits? DELICIOSOS!
    Petons

    ResponElimina
  10. Et perdonem el retard amb aquesta "peasso" de receptaaa! Haha! Ja pensava jo que no hi arribaves^^
    Un petonàs preciosa!

    ResponElimina
  11. Buenos días, unos melocotones estupendos, fresquitos y fáciles de preparar. Aparte de su buena presentación.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  12. A mí, particularmente me encantan los melocotones como base para relleno. En mi blog creo que tengo 2 ó 3 recetas. La pena es que tu relleno me desconsuela una barbaridad pero no lo puedo tomar, por lo del queso (aunque a veces puedo de cabra u oveja, como ahora). Lo cierto es que veo tu foto y se me hace la boca agua. Seguro que estaban ¡deliciosos! Es una mezcla muy rica el melocotón con el toque del queso. Besos y feliz fin de semana.

    ResponElimina
  13. Mira quin postre més senzill!!! I a més ha de ser boníssim.... Ideal per no compliar-te la vida si tens convidats. Guardada queda la idea....

    ResponElimina
  14. jajajaja! no hi ha dret! quina pena haver de repetir la recepta, no? segur que el teu love estava molt trist!!! ;P petonets solet

    ResponElimina
  15. Hola guapísima!!!
    No me había dado cuenta que no era seguidora tuya.
    me ha encantado el Flaó, no lo conocía-.
    Besos

    ResponElimina