Avui
és un dia especial perquè és l'aniversari de la nostra estimada
Moni de Coses de Llàbiro.
Els
que la seguiu ja sabeu que sempre publica receptes molt interessants
i sanes i li agrada utilitzar ingredients ecològics. Pràcticament
cada vegada que publica una recepta va augmentant la meva llista de
receptes pendents.
Per
fer-li un petit homenatge la Judith i jo hem decidit preparar-li uns
panets que va publicar fa poc. Ja suposava que el resultat ens
agradaria molt i així ha estat. És una recepta molt fàcil i
senzilla i, sobretot, boníssima. Per preparar els panets he seguit
les seves indicacions al peu de la lletra i només he afegit unes
perles de xocolata a la massa d'alguns panets.
Moni,
moltes felicitats!!!! No oblidis bufar ben fort les espelmes i pensar
un desig, ja saps que ens agrada pensar que es poden fer realitat.
Ingredients:
680
grs de farina de força
30
grs de llevat fresc
10
grs de sal
100
grs de sucre moré
80
grs de margarina
1
ou
175
ml de llet a temperatura ambient
175
ml d'aigua a temperatura ambient
Perles de xocolata
Preparació:
- Mesclam la farina, el llevat, la sal, el sucre, la margarina i un ou.
- Afegim l'aigua i la llet lentament, segons ens vagi demanant la massa.
- Amassam durant uns 15 minuts. Si utilitzam la TMX programam 15 minuts, velocitat espiga.
- Deixam reposar la massa fins que dupliqui el seu volum.
- Passat aquest temps llevam l'aire de la massa (com diu la Moni, desgasificam aixafant-la amb la mà)
- Anam agafant petites porcions de massa i donam forma rodona. Afegim les perles de xocolata.
- Deixam reposar els panets amb un pedaç al damunt fins que dupliquin el seu volum.
- Encalentim el forn a 210ºC i enfornam els panets fins que agafin color daurat (uns 15 minuts aproximadament, encara que el temps és orientatiu i dependrà del nostre forn).
El toc de la xocolata és la bomba! jajajajaja, sort que tens un bon assesor!!! Molts petonets guapa meva i bona nit... zzzz :P
ResponEliminaQuin bon regal! La moni estarà ben contenta amb aquest aniversari. Les seves amigues fent una recepta seva que, a més de vistosa, segur que és boníssima!! Petons i bon cap de setmana
ResponEliminaJa, ja,ja, això és la recepta de la longevitat: panet+xoco, no? ja,ja,ja
ResponEliminaMoltíssimes gràcies preciosa meva, ets un sol!
Milions de petonets.
que buen homenaje para la MOni,deliciosos tus panets
ResponEliminabon cap de setmana
peto
molts bona , no se si saps que es fa la gastrobalears ..
ResponEliminaGenials amb el toc de la xocolata!! Seria un berenar fantàstic... quina gana!!
ResponEliminaPetons guapa i bon cap de setmana!
Oh! amb xocolata genials per el berenar!!! Petons
ResponEliminaQue bonic el nou dissenys del bloc!!!
ResponEliminaI uns panets que ara mateix m'enduria per berenar. Quina bona pinta!!!
Petonets bonica :-)
Uns panets boníssims!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Aquests panets tb engrossiran la meva llista de pendents, que es enoooooorme!!
ResponEliminapetonets
Tenen una pinta bonisima!! Amb la gana que tinc jo ara que es hora de berenar... Petons!
ResponEliminaMuerto me dejas!!!! cuanto tiempo sin pasar por aquí... A ver si algún día nos conocemos en vivo no? besos
ResponElimina