Aquest
mes a Memòries d'una cuinera ens han proposat preparar unes
broquetes.
Ha
estat l'ocasió ideal per preparar un experiment culinari que feia
molt de temps que tenia pendent: fruita torrada a la planxa. El
resultat ha estat molt interessant.
He
acompanyat les broquetes amb una salsa de xocolata blanca i ametlles.
Ingredients:
Maduixes
Plàtans
Kiwis
Xocolata
blanca
Ametlles
Preparació:
- Picam les ametlles i les reservam.
- Amb un ganivet tallam en rondanxes els plàtans i els kiwis i xapam les maduixes per la meitat.
- Torram la fruita a foc mitjà en una paella antiadherent fins que agafi color. Podem afegir un raig de mantega o d'oli (jo no ho vaig fer).
- Mentre la fruita es va torrant fonem la xocolata al microones.
- Montam les broquetes alternant les diferents fruites, mesclam la xocolata amb les ametlles esmicolades i la distribuïm per damunt la fruita.
Jo també vull tastar les fruites a la planxa i ara m'acabes de convèncer.
ResponEliminaCrec que el bloc s'ha de dir "xocolata";)
Molts petonets i moltíssimes gràcies per participar.
crec que aquest mes hem coincidit amb les estovalles, jajajajajaja. Unes broquetes molt bones, com sempre!!! Gràcies reineta per participar. Molts petonets
ResponElimina