Aquest mes l’ingredient de la Recepta del 15 és una
fruita que des de que comença el bon temps mai falta a la meva gelera: les
cireres!!
Ara mateix, amb les temperatures tan altes que tenim, el
darrer que fa ganes és encendre el forn, així que vaig decidir intentar
preparar un gelat de cirera. El resultat ha estat fantàstic: un gelat amb un
sabor genial, bastant lleuger i sobretot fàcil i ràpid de preparar. Es pot
demanar més??
Ingredients:
Cireres al gust
Iogurts grecs (aproximadament un per ració)
Sucre
Preparació:
- Rentam les cireres. Les xapam per la meitat i llevam els pinyols.
- A continuació afegim els iogurts i amb l’ajuda d’una picadora ho trituram tot fins que quedi una mescla ben fina i sense grums.
- Afegim sucre al gust (la quantitat dependrà de si volem el gelat més o menys dolç) i mesclam.
- Posam la mescla al congelador durant una hora aproximadament. Passat aquest temps la remenam amb ajuda d’una cullera (això farà que el gelat ens quedi més cremós). Si volem, tornam a deixar una hora més al congelador i passat aquest temps tornam a remenar amb la cullera.
- Si volem fer gelats amb format individual distribuïm la mescla als motlles i ho deixam congelar, aquesta vegada de manera definitiva.
Que fàcil!!! natural, gustos ho te tot!!! M´enporto un!!! petonets
ResponEliminaMolt facil i bonisim!! M'ho apunto per quan torni la caloreta!! Petons
ResponEliminaQuè bo!!! irresistible sense dubte! PEtons
ResponEliminaque bueno un helado magnifico
ResponEliminapeto
es un gelat plis-plas, natural, sa, nutritiu...és genial per les calors!! petons
ResponEliminaSi és que les cireres ens permeten gaudir-les de totes les maneres! Quin gelat més bo amb el iogurt grec...
ResponEliminaJo voto per la versió individual que vaig comprar uns motllos i encara no els he estrenat! Tinc motllos i iogurt grec, a veure què sortirà!
ResponEliminaMolts petonets.
Vaya hemos coincidido en la idea pero no en la elaboración.
ResponEliminaMe gusta este tipo de helados. A mis peques les encantan. Probaré a hacer este tuyo la próxima vez.
Besos
Ole la Pauleta! Aquests geladets són fantàstic, sans i bons!! Jo també tinc els motllos... mig morts de fàstic, els hi hauria de treure una mica de profit i preparar un gelat com el teu, no? Nyam, nyam!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar carinyo!
Petonets
Sandra
Hola!!! jajajjaja hem fet el mateix!!!
ResponEliminaQuina gràcia, la meva le fet amb un toc light però igualeta. Bé així puc garantitzar que és boníssim!!
Que passis una bona setmana i una abraçada.
aquesta ma em sona... ;P quina monada de gelats! suposo que en tindras uns quants per quan et vinguem a veure, no???? ai, quines ganes!!! petonets guapísssssssssssima
ResponEliminaQue xulo, i que bo que deu ser! Me l'apunto! Petonets
ResponEliminacosa fina... i fresqueta jejeje
ResponEliminaBuenísimos y muy fáciles.
ResponEliminaQue sa i que bo!!!! jo en vull un!
ResponEliminapetonets