Toc,
toc!! Què hi ha algú a l'altre costat de la pantalla??
Com
heu pogut comprovar els fogons de Bon Tiberi han estat aturats durant
una bona temporada. Han estat uns mesos de feina dura sense poder
aturar però, en aquest cas, tot aquest esforç ha tengut la seva
recompensa.
Per
això, ara començam una nova etapa amb molta d'il·lusió i, a la
fi, tornam a tenir temps per poder fer experiments a la cuina.
Així
doncs, reobrim Bon Tiberi amb el repte que aquest mes ens han
proposat a Memòries d'una cuinera: patates farcides.
Ingredients:
Patates
Salsitxes
Oli
de sèsam
Sal
Orenga
Vi
per cuinar
Formatge
tipus mozzarella
Preparació:
- Embolicam les patates dins paper d'alumini i les enfornam a 180-200ºC. El temps dependrà del tamany de les patates. En el meu cas varen necessitar uns 45 minuts. Sabrem que les patates estan fetes quan les punxem amb un escuradents i aquest s'enfonsi a la patata amb facilitat.
- Retiram les patates del forn i el paper d'alumini i les deixam refredar uns minuts.
- Les xapam longitudinalment amb un ganivet i amb una cullera treim una part de la patata.
- Tallam les salsitxes a daus petits i mesclam amb la part de les patates que hem reservat.
- Posam una paella al foc amb un raig d'oli de sèsam i afegim la mescla de patates i salsitxes.
- Afegim un petit raig de vi per cuinar, la sal i l'orenga.
- Retiram la mescla del foc i farcim les patates que abans hem buidat.
- Posam un poc de formatge a damunt de cada patata.
- Gratinam uns minuts.
Amb aquest farcit han d'estar més que bones!!! entre tots farem un bon receptari de patates!
ResponEliminaSenzilles i tendres, com la cançó. una delícia!
ResponEliminaAquest farcit deu estar delicios!
ResponEliminasencillas,aromaticas y buenas con este relleno¡Me alegro de volverte a ver por aqui.
ResponEliminaPeto
Jo també he estat una bona temporada sense poder publicar res al blog i fa il·lusió tornar després de tants mesos. Aquestes patates tenen una pinta deliciosa! Un plat senzill però molt llaminer!!!
ResponEliminaole ole ole!!!! bentornada solete, aix, tot l'esforç a valgut la pena!!!! enhorabona crack. Moltíssimes gràcies per tornar amb Memòries!!! petonets (ah! i vigila que no vingui la rata a menjar-les!!!! :P)
ResponEliminaA veure, que comences una nova etapa????? Segur que són negocis xungos...:DDD
ResponEliminaEm sumo a les gràcies de la sister per tornar amb Memòries, ets un sol.
Molts petonets.
Que bones!! M'agrada molt el toc del oli de sesam.
ResponEliminaPetons!
Maravillosas.
ResponEliminaBes