divendres, 26 d’abril del 2013

Creps de dos colors




Aquest mes a Memòries d'una Cuinera ens han proposat preparar creps.
La meva proposta no és més que la recepta que podríem dir “tradicional” de creps, però amb amb la peculiaritat d' afegir cacau a una part de la massa per tal d'obtenir uns creps bicolors.

Ingredients:
2 ous
100 grs de farina
250 ml de llet sencera
Dues culleradetes de cacau en pols
Nutella (o nocilla)
Sucre en pols

Preparació:
  1. En un bol posam els ous i els batem.
  2. Afegim la farina i la llet i ho mesclam fins obtenir una massa homogènia.
  3. Separam en dues parts la massa i a una d'ella hi afegim les dues culleradades de cacau. Mesclam fins que no quedi cap grum.
  4. Deixam reposar les masses a la gelera durant aproximadament una hora.
  5. Encalentim una paella al foc i hi posam una mica de mantega fosa perquè no s'aferrin els creps.
  6. Agafam una cullera (o un recipient amb bec) i distribuïm la massa amb xocolata pels laterals de la paella dibuixant un cercle. A continuació, i molt ràpidament, afegim la massa sense xocolata per la zona central i distribuïm fins que les dues masses es juntin.
  7. Quan una part del crep estigui cuita amb una espàtula el giram i la deixam fins que també estigui cuita aquesta part.
  8. Retiram del foc i untam amb Nutella el crep i el doblegam. Tornam a untar i tornam a doblegar.
  9. Afegim un poc de sucre pols al damunt.





10 comentaris:

  1. Quina gran idea. Una gran recepta ;)

    ResponElimina
  2. A més de vistsos em venen unes ganes de fer un bon tall amb la forquilla i ganivet....

    ResponElimina
  3. Una idea original, això de muntar-les amb dos colors. Petons

    ResponElimina
  4. Uf!!! ara me'n menjaria una!!! que bo!!!
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  5. Que vistosa aquesta crep, a més de boníssima!!! ;)

    Una abraçada!

    ResponElimina
  6. Uala com m'agrada bicolor! No hi podia faltar la xocolata, eh? jijijiji
    Petonets guapa!
    Sandra

    ResponElimina
  7. Que buena pinta! me ha encantado la idea!

    Besos!

    ResponElimina
  8. De xocolata? ostres no em podia imaginar de què serien a Inca! jajajajajaja. Moltíssimes gràcie sper participar solete!!! Un petonet molt fort

    ResponElimina
  9. Una bona idea per fer-les ben originals. Bones!
    Marta

    ResponElimina
  10. Mare meva que no t'havia donat les gràcies per participar, ai, ai, ai.
    Um, teniu fama de xocolaters.;)
    Petonets i moltes gràcies.
    La coca fa molt bona pinta.;)

    ResponElimina