tag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post9069279946792191311..comments2023-10-22T13:01:05.948+02:00Comments on Bon Tiberi. Cuina experimental, innovadora i eclèctica: Pastís de llimona i merengaBon Tiberihttp://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-45272228584082428612010-12-15T22:22:23.836+01:002010-12-15T22:22:23.836+01:00una cosa pendenta que teng es el lemon curd , aqui...una cosa pendenta que teng es el lemon curd , aqui veig una recepta per fer-lo <br />el pastis una maravella , queda apuntat <br />mmmmmm bonisim !!!Per anar fent ganahttps://www.blogger.com/profile/06885036648322755831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-58125477614759728482010-11-30T21:38:42.923+01:002010-11-30T21:38:42.923+01:00Hola MGlòria!! Encantada que et passegis per aques...Hola MGlòria!! Encantada que et passegis per aquesta cuina!!Per aquí també hi ha poc temps entre setmana. El que passa és que tenim un bon parell de tuppers congelats (és a dir, moltes receptes ja fetes amb fotos de quan encara no existia el bloc) i per això, pareix que cuinam com a bojos (que ja ens agradaria, però també menjam cuina pim-pam com dius). Demà vespre esper tenir temps per un nou post (una crema de xampinyons o una quiche). Una abraçada, PaulaPaulanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-29994388269569076202010-11-30T12:31:52.325+01:002010-11-30T12:31:52.325+01:00Hola de nou Paula,
Ja veus, torno a ser aqui... es...Hola de nou Paula,<br />Ja veus, torno a ser aqui... es que com que al bon tiberi els fogons sempre estan ocupats.. he passat a veure que si coïa.. ufff, menys mal que avui estas de descans.. perque sinó és una frustració per tots aquells que no hi podem dedicar tot el temps que volem... encara que a casa meva, com en la majoria, hi mengem cada dia.. pero cuina pim-pam, això sino molt sana, amb molta verdura!<br />Fins aviat,<br />mglòria de GourmenderiesMglòriahttps://www.blogger.com/profile/11084392756405564640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-49178568285549647352010-11-29T14:19:58.390+01:002010-11-29T14:19:58.390+01:00Moltes gràcies per visitar el meu bloc!M’ha fet mo...Moltes gràcies per visitar el meu bloc!M’ha fet molta il•lusió! Tens tota la raó amb els comentaris; jo abans ho veia des de l’altra banda de la barrera i sempre pensava “els diria que m’agrada però ells ja ho saben”; doncs no, ara veig que fa molta il.lusió saber que als altres també els agrada el que has fet amb tanta dedicació, però l’important és que feim una cosa que ens agrada i això ja és suficient. Ja m’he fet seguidora teva. Et seguiré activament. Una abraçadaPaulanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-26549378605874635712010-11-29T11:31:54.907+01:002010-11-29T11:31:54.907+01:00Hola Paula,
És tot un honor per mi rebre la teva i...Hola Paula,<br />És tot un honor per mi rebre la teva invitació per conèixer el teu blog.<br />Veig que -com jo- ets nova aqui, però val a dir que no has perdut el temps!!! Aquest mes has fet moltíssimes receptes!!!<br />M'has tocat la fibra amb el pastís de llimona i merenga: també el meu preferit. Precisament ahir en vaig fer un per portar de postres a casa de l'amiga a qui li vaig dedicar el post "Lemon Pie".<br />T'enllaço a la meva llista de blogs per que més gent et conegui i pugui veure les meravelloses fotografies que fas, i la resta de receptes.<br />Benvinguda a aquest immens món dels blogs de cuina. Crec que no ens hem de desanimar per rebre pocs comentaris, encara que hi ha moments que les forces flaquegen, crec que em de seguir perque fem allò que ens agrada i al cap i a la fi, ho fem per nosaltres, no?<br />Una abraçada,<br />Mglòria de GourmenderiesMglòriahttps://www.blogger.com/profile/11084392756405564640noreply@blogger.com