tag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post7426769559115862600..comments2023-10-22T13:01:05.948+02:00Comments on Bon Tiberi. Cuina experimental, innovadora i eclèctica: Crema d'ametlles amb gamba cruixentBon Tiberihttp://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-1636445914623104762011-01-23T17:44:05.085+01:002011-01-23T17:44:05.085+01:00Aquests tassons són preciosos! i jo que pensava qu...Aquests tassons són preciosos! i jo que pensava que eres poc caprixosa! ja!<br /><br />Trobo que les fotografies estan molt ben fetes, que es presenten simples i contundents. M'han agradat molt aquestes fotografies..<br /><br />Lo de decorar el vaset amb el cibulet.. lo más! i la gamba arrebossada amb kikos: ja és per si sol un aperitiu de luxe!!!<br /><br />Et dic que et desijo sort al concurs, però sincerament t'he de dir que no crec que la necessitis: en un bufet les meves mans anirien directament i en primer lloc cap aquest aperitiu tan digestiu, refrescant i lleuger com una crema d'ametlles i per rematar aquest arrebossat cruixnet de gamba.. Uauuuu!!!<br />Si jo poguès votar...!!! casi que li proposo a la Sònia.. que el seu marit deu estar esgotat de tant tastar aperitius.<br />Un petó PaulaMglòriahttps://www.blogger.com/profile/11084392756405564640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-18304524300849977612011-01-18T10:25:35.716+01:002011-01-18T10:25:35.716+01:00Os3!!! té una pinta extraordinaria i ha d'esta...Os3!!! té una pinta extraordinaria i ha d'estar boníssim!!!! Si pogués agafaria una gambetaaaa!<br />Bona sort amb el concurs...<br />PetonetsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06503040907985566889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-27913988678749102902011-01-17T23:36:49.347+01:002011-01-17T23:36:49.347+01:00Un aperitiu preciós, i la presentació, exquisida!Un aperitiu preciós, i la presentació, exquisida!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-85802740993653640212011-01-17T22:50:49.272+01:002011-01-17T22:50:49.272+01:00ostres quina bona pinta! Ja que tu has descobert e...ostres quina bona pinta! Ja que tu has descobert el meu blog jo visito el teu i m'ha encantat, sobretot aquest aperitiu amb tant bona pinta!<br /><br />Ànims amb el blog i jo tb et seguiré a partir d'ara!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18126245271095327415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-73367624185861815362011-01-17T21:55:37.057+01:002011-01-17T21:55:37.057+01:00Paula,delicios i la presentaciò un 10,tot en conju...Paula,delicios i la presentaciò un 10,tot en conjunt una cucada¡¡¡¡<br />molta sort guapa.<br />Mil petons.Aguehttp://sescuinetesdague.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-70594564140705812422011-01-17T21:26:27.763+01:002011-01-17T21:26:27.763+01:00`paula !!! QUE BÓ m'encanta la idea bueno bueo...`paula !!! QUE BÓ m'encanta la idea bueno bueo moltisima sort al concurs <br />que segur que la tens ja que es fantástica<br />besadesPer anar fent ganahttps://www.blogger.com/profile/06885036648322755831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-82643784019123087642011-01-17T19:48:50.336+01:002011-01-17T19:48:50.336+01:00Quina delícia! A més de gotet, també podria ser un...Quina delícia! A més de gotet, també podria ser una crema de plat ben original, no et sembla?. <br /><br />Amb el teu permís, t'afegeixo a la meva llista de blocs, així et podré visitar tot sovint!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-74719468335869086562011-01-17T18:13:29.747+01:002011-01-17T18:13:29.747+01:00Quin contrast tant encertat, Paula, aquest cruixen...Quin contrast tant encertat, Paula, aquest cruixent és boníssim. Trobo una cucada els tassonets, i les presentacions queden tant boniques... ja pots anar fent lloc en aquesta cuina tant preciosa que tens per que, això de veure coses maques i comprar-les es un no parar eh! :-)Maduixahttps://www.blogger.com/profile/09225444487046681763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-18508407443990514902011-01-17T10:46:59.607+01:002011-01-17T10:46:59.607+01:00Me mare fa una crema d'ametlles molt semblant ...Me mare fa una crema d'ametlles molt semblant i és bonissima. La presentació amb aquests gotets queda preciosa, i el contrast cruixent de les gambes arrebossades amb kikos ha de quedar genial.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-64067355249095510472011-01-17T08:06:27.130+01:002011-01-17T08:06:27.130+01:00Gracias por pasarte por mi blog y comentar! Me gus...Gracias por pasarte por mi blog y comentar! Me gusta mucho la presentación de este aperitivo ;)Lydiahttps://www.blogger.com/profile/08323267231844046570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-71800296078963015322011-01-17T00:26:10.172+01:002011-01-17T00:26:10.172+01:00Uff, quina bona pinta!!! Li clavaria queixalada a ...Uff, quina bona pinta!!! Li clavaria queixalada a la pantalla! ;)<br />Molta sort al concurs!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-86570061169861332032011-01-16T22:58:41.380+01:002011-01-16T22:58:41.380+01:00Paula sensacional, llàstima que a casa tinc un al·...Paula sensacional, llàstima que a casa tinc un al·lèrgic als fruits secs. Les gambes arrebossades amb kikos estan de mort. Sort el concurs, és una recepta genial....Catieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-63393801713701646302011-01-16T22:32:06.044+01:002011-01-16T22:32:06.044+01:00Jo he tastat aquestes gambes arrebossades amb kiko...Jo he tastat aquestes gambes arrebossades amb kikos i están molt bones... a casa els agrada molt.<br />Jo ho faig a una mahonesa molt lleugera i sense soja.<br /><br />Un petonet Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-58793869536241386752011-01-16T22:12:34.727+01:002011-01-16T22:12:34.727+01:00Elisabet: gràcies, un petó!!
Sonia: gràcies a tu p...Elisabet: gràcies, un petó!!<br />Sonia: gràcies a tu per a organitzar-ho tot. Doncs, suposo que es pot fer igual amb ametlles sense pelar, encara que jo no ho he provat mai. De fet la primera vegada que vaig preparar la crema no en vaig trobar de pelades crues i en les vaig comprar amb pell, com que em va fer por arriscar-me (m'havia de quedar be i no tenia temps per a experiments!!) les vaig bullir amb la pell i la vaig poder treure fàcilment; amb pell suposo que quedarà com tu dius un poc més fosca però igual de sabor. Una abraçada!!<br />Judith: je, je...ja voldria jo, però hi ha un nivellàs, a més tu ets una dura rival, oi?? Un petó<br />Vermells: gràcies! la veritat és que aquest concurs està tenint molt d'èxit de participacio! Un petó<br />T de C: gràcies!!Si que hi ha nivellàs, fa com a por!!<br />Sandra: gràcies!!Una abraçada<br />Eri: els kikos li donen un puntet cruixent mooolt bo, i si es cibolet..li volia posar un toc verd i era el que tenia a ma.<br />Cristina: gràcies!<br />Miquel: gràcies, tu també ets un "dur rival", eh??<br />Mònica: gràcies. Tu has de provar els kikos i jo el panko. Demà comença l'operació recerca del panko!!Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-8461317676266170302011-01-16T21:13:49.620+01:002011-01-16T21:13:49.620+01:00Apa Paula, quina passada!!! Això dels kikos m'...Apa Paula, quina passada!!! Això dels kikos m'ha encantat. <br />No se m'hagués passat pel cap una crema d'ametlles com aperitiu, molt bona idea!Si ho tornes a repetir m'apunto.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-85864664935174399622011-01-16T20:46:47.297+01:002011-01-16T20:46:47.297+01:00Bona recepta,decoracio molt bona i sort en el conc...Bona recepta,decoracio molt bona i sort en el concurs<br />peto<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-1206215729782055702011-01-16T20:33:17.537+01:002011-01-16T20:33:17.537+01:00Sort en el concurs...i molt original la recepta.Sort en el concurs...i molt original la recepta.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-68966816717433173222011-01-16T20:26:06.692+01:002011-01-16T20:26:06.692+01:00Una proposta molt bona i amb una presentació molt ...Una proposta molt bona i amb una presentació molt maca. No he provat mai de posar-hi kikos, deu estar de mort... Ah! i la decoració també espectacular. Què és cibolet?. Sort en el concurs. Petonets,La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-67968068761151134632011-01-16T19:16:51.304+01:002011-01-16T19:16:51.304+01:00I quins tassonets més bons!! És una combinació fan...I quins tassonets més bons!! És una combinació fantàstica! Molta sort al concurs!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-348990779400416212011-01-16T18:43:58.076+01:002011-01-16T18:43:58.076+01:00Quina bona adquisició aquests tassons. T'han q...Quina bona adquisició aquests tassons. T'han quedat una aperitius de luxe. Bona sort al concurs, hi ha nivellàs!!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/13440020179973227903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-77849918338807811122011-01-16T18:14:51.419+01:002011-01-16T18:14:51.419+01:00Carai, aquest concurs de la Sonia està ple de bone...Carai, aquest concurs de la Sonia està ple de bones receptes, la teva és espectacular. Et felicitem de tot cor! ;)La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-2366454334692115122011-01-16T17:38:57.467+01:002011-01-16T17:38:57.467+01:00uala! quina bona pinta! està clar que ja no guanyo...uala! quina bona pinta! està clar que ja no guanyo el concurs!!! m'encanta la teva proposta! molta sort guapa!!! i petonetsssssssssssJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-31057700114534825792011-01-16T17:31:36.379+01:002011-01-16T17:31:36.379+01:00Paula, aqui no trobo facilment ametlles sense pell...Paula, aqui no trobo facilment ametlles sense pell....suposo q podré fer la crema igual, tot i q quedarà mes fosca, no?<br /><br />Molt monos els tassons...aixo de comprar cosetes és un no parar, oi?<br /><br />Gracies per participar!<br /><br />Una abraçada,Soniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-51715121179966490052011-01-16T17:19:44.600+01:002011-01-16T17:19:44.600+01:00Quina magnífica crema! i una presentació ben bonic...Quina magnífica crema! i una presentació ben bonica. M'agrada moltíssim!<br />Felicitats i fins aviat,<br />Elisabettots a la cuina!https://www.blogger.com/profile/18020357973709810916noreply@blogger.com