tag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post6116481638321137218..comments2023-10-22T13:01:05.948+02:00Comments on Bon Tiberi. Cuina experimental, innovadora i eclèctica: BanoffeeBon Tiberihttp://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-15925864144287341142011-02-28T14:15:02.078+01:002011-02-28T14:15:02.078+01:00Sí que sembla que hagi de ser contundent... Però t...Sí que sembla que hagi de ser contundent... Però té una pinta deliciosa i aquestes perletes de xocolata li donen un toc molt bonic!<br />Felicitats per la recepta a tots dos socis!!!!<br /><br />Salutacions!<br />La Taula d'en BernatLa Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-75503818074079269402011-02-27T18:14:34.456+01:002011-02-27T18:14:34.456+01:00No l' he provat mai, segur que és deliciós!No l' he provat mai, segur que és deliciós!ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-46905195891772490922011-02-24T21:15:30.577+01:002011-02-24T21:15:30.577+01:00Paula un señor pastis y tiene que estar muy bueno
...Paula un señor pastis y tiene que estar muy bueno<br />peto<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-12688333554193739472011-02-24T20:48:49.102+01:002011-02-24T20:48:49.102+01:00Eri: ja em contaràs com et surt!
Neus: jo també ho...Eri: ja em contaràs com et surt!<br />Neus: jo també ho he cercat això d'almívar de llet!!<br />Mònica: és sorprenent que no resulti empalagós, perquè quan un llegeix els ingredients pensa que ha de ser massa dolç. Doncs, no, amb la nata poc muntada i sense sucre queda moolt bo. Shhh...ara que no ens sent ningú...jo tampoc no sabia això d' almívar de llet fins ahir; ho vaig cercar per redactar el post. No ho diguis a ningú, eh?<br />Manu: ;) Ahora tienes que hacer tu propia versión de banoffee y la comparamos!! Está riquísimo!!<br />Judith: és una bomba calòrica!! Tanta sort que compensam amb menjars lleugers!! Encantada de tenir una catadora com tu ;)<br />Alba: també pots venir com a catadora!! Doncs, és sorprenent però si deixes la nata que no estigui molt muntada no queda gens embafador!<br />Cristina: sí, tu apunta, apunta!!<br />Gemma: és molt bo, llàstima que sigui una bomba de pastís!! Però per un dia no passa res!!<br />StHilari: gràcies!!Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-53267800729894550622011-02-24T20:42:26.371+01:002011-02-24T20:42:26.371+01:00Iratxe: gracias!!
Mercè: vaig tornar a casa un boc...Iratxe: gracias!!<br />Mercè: vaig tornar a casa un bocí que va sobrar...no importa dir que cada vegada que obria la gelera en tallava una trinxeta...ains, que bo que estava!!<br />Sandra: això és el que van dir a un curs de pastissos. Si li demanes a la teva germana ja em contaràs el que et diu, ok?<br />Emma: apunta, apunta bé, que és un pastís que val la pena.<br />Elisabet: gràcies, jo també el vaig descobrir fa poc.<br />Alba: ja ens mostraràs la teva recepta i comparam!!<br />Catieu: uff..aquesta carpeta augmenta cada dia!!<br />Puri: doncs, sí, l'has de provar!!<br />Maia: i tant que és un vici!! és una bomba!!<br />Pili: gracias, a ver si encuentro un rato para preparar una receta y participar en tu concursoBon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-15102375867486420502011-02-24T17:38:16.084+01:002011-02-24T17:38:16.084+01:00en dues paraules: in superable!
queda anotada ...
...en dues paraules: in superable!<br />queda anotada ...<br />Una abraçadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-44195911300146480542011-02-24T14:58:50.997+01:002011-02-24T14:58:50.997+01:00El plàtan i el dulce de leche lliguen a la perfecc...El plàtan i el dulce de leche lliguen a la perfecció. I amb la nata sense sucre, estic segura que queda al punt just de dolç. Boníssim!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-55620002627380856162011-02-24T13:55:09.344+01:002011-02-24T13:55:09.344+01:00Ondia! doncs caldria fer més dinars amb els "...Ondia! doncs caldria fer més dinars amb els "socis" no? m´encanta la forma del pastís...i està superapuntadíssim.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-72120752998833709872011-02-24T13:51:15.479+01:002011-02-24T13:51:15.479+01:00Com la Judith m'apunto a fer de catadora dels ...Com la Judith m'apunto a fer de catadora dels dos socis!! Gràcies per ensenyar-nos una mica més, al principi no entenia què era l'almívar de llet.<br />Aquest pastís segur que no és superdolç? deu ser superbò doncs!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-13185917327236261962011-02-24T10:42:18.222+01:002011-02-24T10:42:18.222+01:00Paula guapa, si no t'importa el próxim cop que...Paula guapa, si no t'importa el próxim cop que us reuniu els "socis" jo també puc fer de catadora!!! però quina bomba de pastís!!! Ets una artista!!! ara mateix mossegaria la pantalla!!! petonets bonicaJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-20535474664333216922011-02-24T09:46:40.504+01:002011-02-24T09:46:40.504+01:00Este merengue que rico y que buen juego nos da eh!...Este merengue que rico y que buen juego nos da eh!<br />Super....que iba yo a decir....que me encanta el banofee...y gracias por dejarme la receta tan a mano...ya tengo ganas de ver los crepes...<br />besosCocinando con Manu CatManhttps://www.blogger.com/profile/12260822537439358455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-77597861144199647632011-02-24T09:15:27.459+01:002011-02-24T09:15:27.459+01:00Si, ja n'havia sentit a parlar d'aquest pa...Si, ja n'havia sentit a parlar d'aquest pastís, sort que has dit que no queda massa dolç, em pensava que era molt empalagós.<br />Almívar de llet, quin nivell! Jo sempre dic "dulce de leche", ara ja no tinc excusa.<br />Petonets, guapa!Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-53614798594845267272011-02-24T09:03:55.581+01:002011-02-24T09:03:55.581+01:00Si no ho arrives a especificar, que es almíbar de ...Si no ho arrives a especificar, que es almíbar de llet... t'ha aseguro que hagués tingut que a anar correns al diccionari, mai l'havía sentit...<br />un petonet Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-21620219010357436982011-02-24T08:21:08.100+01:002011-02-24T08:21:08.100+01:00Només amb la foto ja donen ganes de fer-lo, però a...Només amb la foto ja donen ganes de fer-lo, però amb les teves explacions, segur que el farem!! PetonetsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-22493788267818066392011-02-24T07:43:06.701+01:002011-02-24T07:43:06.701+01:00❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Hola Paula!! que rico...❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤<br />Hola Paula!! que rico se ve este pastel!! gracias por las fotos y la receta.. bueno quería con tu permiso, reiterarte la invitación e invitar a tus seguidores al Concurso de Tu E Chef de Hierbas y Especias, concursar es muy fácil, sólo tienes que preparar una receta cuyo toque principal sea una Hierba o Especia (de uso alimentario), como por ejemplo "Pollo al romero" o "Bizcochuelo de Canela", hacerle una foto y seguir las instrucciones del concurso…quieres saber más del concurso?? Visítame pinchando sobre el <a href="tuechef.blogspot.com/2011/02/concurso-de-hierbas-y-especias.html" rel="nofollow">Enlace del Concurso </a>.<br />Un Beso muy gordo!! Te espero!!<br />Pili<br /><a href="tuechef.blogspot.com" rel="nofollow">Tu E Chef</a><br /><a href="tuechef.blogspot.com" rel="nofollow">http://tuechef.blogspot.com </a><br /><a href="tuechef.blogspot.com/2011/02/concurso-de-hierbas-y-especias.html" rel="nofollow">Enlace del Concurso </a><br /><br />❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤E chefhttps://www.blogger.com/profile/00013909801552223877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-23434720403550553712011-02-24T01:54:50.097+01:002011-02-24T01:54:50.097+01:00Buff, això es de vici total!!!Buff, això es de vici total!!!maiahttps://www.blogger.com/profile/00321299189019852103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-87100886108786646702011-02-23T23:55:52.547+01:002011-02-23T23:55:52.547+01:00M'ha encantat la masa, la nata poc muntada.......M'ha encantat la masa, la nata poc muntada....no se, no se, ho probaré.<br />Es veu prou lleugera com per repetir i repetir... <br />Un peto ben fortpurihttps://www.blogger.com/profile/09968720069065768578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-4888904380161319002011-02-23T23:25:52.645+01:002011-02-23T23:25:52.645+01:00Es veu deliciós!!! Ara sóc jo qui l'haurà de p...Es veu deliciós!!! Ara sóc jo qui l'haurà de posar a pendents.....jejeje....Catieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-14230099893177555832011-02-23T23:07:04.838+01:002011-02-23T23:07:04.838+01:00Jo també la tinc a pendents!! :) Però la recepta q...Jo també la tinc a pendents!! :) Però la recepta que tinc jo és una mica diferent. Hauré de provar totes dues!! :)<br /><br />La teva es veu deliciosa!!La sablée t'ha quedat perfecta!!<br /><br />Molts petonets guapa!! :)Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-42362235462579045582011-02-23T22:31:16.100+01:002011-02-23T22:31:16.100+01:00No n'havia sentit a parlar mai d'aquest pa...No n'havia sentit a parlar mai d'aquest pastís, però us ha quedat fantàstic.<br />Fins aviat,<br />Elisabettots a la cuina!https://www.blogger.com/profile/18020357973709810916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-67208244414086623212011-02-23T22:28:44.729+01:002011-02-23T22:28:44.729+01:00Mmmm!!Me l'apunto.És un pastís genial!! Una co...Mmmm!!Me l'apunto.És un pastís genial!! Una combinació boníssima!!<br />EmmaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-33789998740295919712011-02-23T22:19:22.730+01:002011-02-23T22:19:22.730+01:00Té una pinta fantàstica!!!! -I dius que és típic d...Té una pinta fantàstica!!!! -I dius que és típic de Boston? Tinc a ma germana vivint allà, ja li comentaré!<br />Petonets guapa!<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-45838778541869149102011-02-23T22:12:09.611+01:002011-02-23T22:12:09.611+01:00Aquesta fotografía convida a agafar el ganivet u f...Aquesta fotografía convida a agafar el ganivet u fer-li un bon tall!, quina presentació tan fina!A reveure.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-81085579948425735632011-02-23T21:56:46.903+01:002011-02-23T21:56:46.903+01:00¡¡¡Me en-can-taaa!!!.¡¡¡Me en-can-taaa!!!.Iratxehttps://www.blogger.com/profile/13012600146112683247noreply@blogger.com