tag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post5967240080564981496..comments2023-10-22T13:01:05.948+02:00Comments on Bon Tiberi. Cuina experimental, innovadora i eclèctica: Pa de pitaBon Tiberihttp://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-13432539636373654792011-03-28T18:36:49.488+02:002011-03-28T18:36:49.488+02:00Aquest pa de pita te molt bona pinta!
Felicitats ...Aquest pa de pita te molt bona pinta!<br /><br />Felicitats pel bloc, del que ja soc seguidor.<br /><br />http://harkyto.blogspot.com/Chicanehttps://www.blogger.com/profile/05122206665297108318noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-52346252952634083252011-01-17T12:00:46.641+01:002011-01-17T12:00:46.641+01:00Genials aquestes pites!!Genials aquestes pites!!Gent jove pa touhttps://www.blogger.com/profile/17459555314790660653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-82721947856085671102011-01-12T02:08:46.941+01:002011-01-12T02:08:46.941+01:00Paula, preciosa!! bon any primer de res! i gràcies...Paula, preciosa!! bon any primer de res! i gràcies per les paraules tan boniques que em vas deixar al bloc, em va fer molta il.lusió que trobessis a faltar les meves entrades, bé, ja m'entens!. Gràcies :-).<br /><br />I respecte al teu post m'ha semblat molt bonic, per la dedicatòria tan maca i la manera tan carinyosa que ens has recomanat aquest bloc, que aniré a visitar per que no conec, i tot el que dius del pa que és ben cert i interessant. No l'he fet mai el pa de pita, i això que soc de les que li ha perdut la por al pa i el faig gairebé cada dia :-), però en tinc poc repertori i molta curiositat, així que el provaré!<br /><br />una abraçada molt forta, guapíssima :-)Maduixahttps://www.blogger.com/profile/09225444487046681763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-16883702706865569872011-01-11T22:47:05.461+01:002011-01-11T22:47:05.461+01:00Ok, conec la "de repostería" del Mercado...Ok, conec la "de repostería" del Mercadona. Sempre he sentit a parlar d'això dels 0000, però mai ho veig als paquets. Serà qüestió de fixar-s'hi :-)Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-88395985141921578672011-01-11T22:31:34.920+01:002011-01-11T22:31:34.920+01:00Qué rico! pan de pita casero! con esta receta pued...Qué rico! pan de pita casero! con esta receta puedo tenerlo siempre que quiera. Gracias!Elenahttps://www.blogger.com/profile/05563486143503395570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-34437505340790840642011-01-11T21:32:48.393+01:002011-01-11T21:32:48.393+01:00Eva: gràcies per la visita!! Una abraçada
Surfzone...Eva: gràcies per la visita!! Una abraçada<br />Surfzone: Em refereixo a farina refinada (del tipus 0000) com a contraposició a la 000 (que serveix per pizzes i pans). Jo utilitzo la de mercadona que em va molt bé; el paquet és blanc i groc, i ara no recordo si posa "harina de repostería" o "harina para bizcocho" (però és aquesta la que he utilitzat). Una abraçada i gràcies per la visita. Espero tornar a veure't per aquí.<br />Sandra: ja saps el que et toca, no?? Aquest cap de setmana amb les mans a la massa!! Un petó.<br />Montse: ah!! molt bé!! Així m'agrada fent poble, encara que sigui poble adoptiu!!Una abraçadaBon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-64341993165151596862011-01-11T20:20:56.235+01:002011-01-11T20:20:56.235+01:00Paula, el divendres m'hen vaig a ses illes, a ...Paula, el divendres m'hen vaig a ses illes, a les festes del meu poble adoptiu, a Manacor a torrar llangonissa a n'es fogarons des poble i a beure pomada i ballar amb els dimonis!!!!Pell de llimonahttps://www.blogger.com/profile/11234014029078902782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-63949355281864963272011-01-11T19:51:10.515+01:002011-01-11T19:51:10.515+01:00Oh! Pa de pita!! Sempre n'he volgut fer i ara ...Oh! Pa de pita!! Sempre n'he volgut fer i ara ja no tinc excusa! Per mi una de les satisfaccions més grans també va ser quan vaig fer pa per primera vegada, veure com puja, l'oloreta que fa...mmmmm! Enamora!<br /><br />Petonets,<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-52502543129791722392011-01-11T12:10:48.198+01:002011-01-11T12:10:48.198+01:00Per farina de rebosteria vols dir farina refinada ...Per farina de rebosteria vols dir farina refinada o amb llevat?<br />Coincideixo totalment amb tu: un cop has fet pa a casa, apareix un cuquet totalment addictiu que fa que encara que deixis la cuina col·lapsada de farina per tot arreu, hi tornis una vegada darrere una altra (i això que jo sóc ben conegut per fer pans durs i secs com totxanes, encara no hi acabo de trobar el truc) :-)Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-12195735641820004602011-01-11T11:44:52.171+01:002011-01-11T11:44:52.171+01:00què bé t'han quedat les pites!
amb hummus o f...què bé t'han quedat les pites! <br />amb hummus o farcides, ummmmEva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-73266592350912319122011-01-10T22:40:47.286+01:002011-01-10T22:40:47.286+01:00Mònica: això del pa crea addicció; a la Aina entre...Mònica: això del pa crea addicció; a la Aina entre gominoles i pans de pita li agradarà molt BonTiberi, je,je!! Un petó!<br />Montse: gràcies!! Ja em diràs si et surt be!<br />StHilari: je!je! ja voldria ara mateix ser allà de viatge i menjar-ne. Un petó.<br />Gemma: esper enganxar-te prest!! A mi la TMX em va molt be. Els meus pares me la vàren regalar fa un any i la utilitzo moltíssim, a diari. És veritat que tot el que fa la TMX es pot fer a mà, però simplifica molt la feina i és molt neta (també es pot rentar a ma i utilitzam la rentadora,oi?)Avui vespre he preparat un puré de verdures per dinar demà, peles les verdures, 25 minuts i triturar...dinar llest per demà i només he hagut de rentar el got de la TMX que no s'aferra mai. Amassa mooolt bé. De totes maneres et recomano que llegeixis un article de la Su de Webos Fritos on parla de la TMX; la seva conclusió és que val la pena. Un petó!<br />Alba: ja saps que et toca! A prepar-lo s'ha dit!!<br />MEEG: gràcies per la visita. Un petó<br />Massitet: encantada que m'hagueu inclós a aquesta llista. Una abraçada!<br />Carmen: benvinguda! Un petó!<br />Miquel: ya la tienes, ahora falta probarla, eh? Un abrazo.Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-33935453596413695552011-01-10T20:43:27.543+01:002011-01-10T20:43:27.543+01:00Te han quedado de fabula, mira por donde ya tengo ...Te han quedado de fabula, mira por donde ya tengo la receta del pan de pita.<br />Un peto<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-62036822673506432822011-01-10T19:00:03.032+01:002011-01-10T19:00:03.032+01:00T'han quedat fantàstics!!!
Gràcies pel teu com...T'han quedat fantàstics!!!<br />Gràcies pel teu comentari, així he pogut conèixe't i t'aniré seguint.<br />Vaig a continuar fent una ullada.<br />PetonetsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-86233884808242733222011-01-10T18:10:31.999+01:002011-01-10T18:10:31.999+01:00Hola!
Et deixo aquest comentari per fer-te saber q...Hola!<br />Et deixo aquest comentari per fer-te saber que t’hem inclòs en el llistat de blocs en català que tenim al nostre bloc, Olleta de verdures. Des de ja fa més de tres anys intentem aplegar dins la secció “Gastrosfera.cat” tots els blocs que, d’alguna manera, parlen de cuina en català. Si prefereixes no ser-hi, només ens ho has de dir!<br />Espero que gaudeixis molt fent el bloc!<br />Salut!Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-4128122185494683162011-01-10T16:55:27.568+01:002011-01-10T16:55:27.568+01:00HOLA !!! grácias per las tevas visitetas a la meva...HOLA !!! grácias per las tevas visitetas a la meva cuina , bono bono uantas cosetas bonas que he vist , ara vaig a fer una bona ullada a tanta recepta bona !!<br />UNA ABRAÇADAPer anar fent ganahttps://www.blogger.com/profile/06885036648322755831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-44024882780731820072011-01-10T16:14:44.202+01:002011-01-10T16:14:44.202+01:00Hola!! Estic fent una ullada al bloc i no m'ha...Hola!! Estic fent una ullada al bloc i no m'ha calgut veure massa per sentir l'amor que hi poses a cada recepte que fas! Felicitats pel blog! Et vaig seguint!! Una abraçada i encantada de coneixe't!cristinahttps://www.blogger.com/profile/02147021655297989494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-77891533572537338122011-01-10T15:40:58.312+01:002011-01-10T15:40:58.312+01:00El pa de pita encara el tinc pendent.Aquest que ha...El pa de pita encara el tinc pendent.Aquest que has fet té molt bona pinta. Em passo ara per Gourmanderies!!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-90005175896591620472011-01-10T13:48:30.299+01:002011-01-10T13:48:30.299+01:00Carai, doncs jo fa poc que t'acabo de descobri...Carai, doncs jo fa poc que t'acabo de descobrir i el teu blog m'acabarà enganxant si fas tots els post com aquest. De totes maneres passaré pel blog que dius tu. <br />Aquests pans t'han quedat fantàstics. Va bé la thermomix? Vull comparar-me una panificadora però veig que la TMX també amassa. Va bé? <br />Una forta abraçada i aniré passant per la teva cuina.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-11781383115183512152011-01-10T11:37:28.603+01:002011-01-10T11:37:28.603+01:00t'han quedat fantàstics!! ... semblen realment...t'han quedat fantàstics!! ... semblen realment trets d'una fleca d'Amann o de Damasc ... i amb la Th semblen realment fàcils de fer ...<br /> Una abraçadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-4730038836701608732011-01-10T10:42:02.972+01:002011-01-10T10:42:02.972+01:00a tu no s'et resisteix res !!! i que be que t&...a tu no s'et resisteix res !!! i que be que t'has documentat! felicitat noia, estas arrasant!!!per cert he de probar de fer aquest pa, ja et diré que tal hem queda.Pell de llimonahttps://www.blogger.com/profile/11234014029078902782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-3976664339099080232011-01-10T10:31:26.470+01:002011-01-10T10:31:26.470+01:00Tens raó, això de fer pa a casa enganxa! Jo en fai...Tens raó, això de fer pa a casa enganxa! Jo en faig però, per sort, tinc un forn al costat de casa que fa un pa ecològic de cerals boníssim!<br />A casa ens agrada molt el pa de pita, sobretot a l'Aina.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-77597431887983843702011-01-09T23:43:56.902+01:002011-01-09T23:43:56.902+01:00Judith: ai, ai, t'has de posar les piles i fer...Judith: ai, ai, t'has de posar les piles i fer pa ja!..però alerta perquè enganxa...jo ja no vaig al forn!!Un petó<br />Marina: amb tot el que fas, si a la teva família els fa aquest pa et faran un monument!! Una abraçada.<br />Mglòria: je,je!! El que fa un bloc, eh?? M'ho conten i no m'ho crec!! Abraçada rebuda!! un petó<br />Vermells: mmmm...quines ganes...i que bo que és!!<br />Ingrid: això del pa crea addicció!! Entre pa i galetes tot el dia estaria entre farines, sort que no tenc temps!! Una abraçada<br />Acabat de fer: és mooolt fàcil, ja em diràs si et surt be. Un petó<br />Eri: ai, els forns no faran negoci amb nosaltres!!!Una abraçada<br />Cristina: me n'alegro d'haver-te fet recordar els teus viatges!! Un petó<br />Puri: el pròxim diumenge hauràs d'afegir una pita al menú!!<br />Manu: gracias!! este pan es un éxito asegurado. Un abrazoBon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-23634666871320457482011-01-09T23:23:54.319+01:002011-01-09T23:23:54.319+01:00wow...esta la haré seguro....para mis recetas grie...wow...esta la haré seguro....para mis recetas griegas...<br />este blog va viento en popa...y es normal eres demasiado buena!!!!<br />besicosCocinando con Manu CatManhttps://www.blogger.com/profile/12260822537439358455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-88425635187694487042011-01-09T22:16:49.871+01:002011-01-09T22:16:49.871+01:00Paula, quines pites més lluentes!!
Nosaltres mentg...Paula, quines pites més lluentes!!<br />Nosaltres mentgem els diumenges amb arròs, amanida i pollastre al curry.Però el pa mai le fet. Ho probaré.<br />Pel respecte a MGlòria, que et puc dir... Que tot el que diguis es queda curt,jo tinc la sort de coneixer-la en persona i et puc dir que val moltissim.<br />Molts petons i continua sorprenen.purihttps://www.blogger.com/profile/09968720069065768578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-6453814792441004732011-01-09T22:06:56.920+01:002011-01-09T22:06:56.920+01:00Me n´he fet un fart de menjar pa de pita en els me...Me n´he fet un fart de menjar pa de pita en els meus viatges a Turquia i Egipte...quins records...<br />Allà és la seva "baguette". Imprescindible en els àpats.<br /><br />PetonsCristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.com