tag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post4784549740801403878..comments2023-10-22T13:01:05.948+02:00Comments on Bon Tiberi. Cuina experimental, innovadora i eclèctica: Quiche de pollastre, bacó i ametlles aromatitzada amb espèciesBon Tiberihttp://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-73334092864623735442011-01-16T10:27:04.044+01:002011-01-16T10:27:04.044+01:00Hola Paula: em sento plenament identificada amb el...Hola Paula: em sento plenament identificada amb el que expliques sobre la cuina.<br />El primer que va arribar a casa va ser la taula de la cuina. Una tula quadrada amb calaixos laterals i ales plegables, com d'aquelles que abans tenien les àvies a casa. La vam trobar per casualitat en un garden i vam canviar plànols per encabir la taula a la cuina. Com a resultat ha quedat una cuina gran i menjador i saleta petits. Però és que a casa tot es mou al voltant de la cuina. És el centre de la meva vida, i com t'ho dius: el taller experimental!<br />Mira quina coincidència perquè jo també aviat publicaré una recepta que vaig fer abans de tenir blog! Ja tinc el post escrit i va dedicat a tu i a la Puri!<br />Un petó ben gros! aquesta setmana vinent no podré entrar a la teva cuina a veure que s'hi cou.. però espero posar-me al dia ben aviat!<br />GourmenderiesMglòriahttps://www.blogger.com/profile/11084392756405564640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-8656967170646647952011-01-15T18:33:26.664+01:002011-01-15T18:33:26.664+01:00a casa també ens apuntem sovint a una quiche,... a...a casa també ens apuntem sovint a una quiche,... així és que el proper cop hi incorporarem pollastre, bacó i ametlles ... una combinació que mai hem provat pero que segur que farà fortuna .... !!<br /> una abraçadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-79668640350468910792011-01-15T16:17:18.620+01:002011-01-15T16:17:18.620+01:00Que pasada...en serio! Me dejas sin palabras...y 2...Que pasada...en serio! Me dejas sin palabras...y 26 comentarios madre de dios! Esto va viento en popa...ole y ole<br />BsosCocinando con Manu CatManhttps://www.blogger.com/profile/12260822537439358455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-77022566797176027502011-01-14T23:31:48.023+01:002011-01-14T23:31:48.023+01:00Aquesta quiche amb el grapadet d'espècies, les...Aquesta quiche amb el grapadet d'espècies, les ametlles... seria una de les meves preferides segur!, la fotografía és un "bodegó" preciós!.A reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-30007111400281818072011-01-14T21:18:21.995+01:002011-01-14T21:18:21.995+01:00m'encanten las quiches ! aquesta esta espectac...m'encanten las quiches ! aquesta esta espectacular !!! M¡AGRADA fer la pasta sempre que puc , no tanta feina he? , i ademes es molt més bona .. un peto de cap de setmana !!Per anar fent ganahttps://www.blogger.com/profile/06885036648322755831noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-69188300980290053062011-01-14T19:03:24.664+01:002011-01-14T19:03:24.664+01:00Per favor!
Això ha d'estar boníssim! Quina com...Per favor!<br />Això ha d'estar boníssim! Quina combinació d'ingredients més interessants! Me l'apunto!<br /><br />Salut!Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-79845654833755938472011-01-14T11:00:08.195+01:002011-01-14T11:00:08.195+01:00Hola maca, moltes gràcies per la teva visita, un p...Hola maca, moltes gràcies per la teva visita, un passeig per aquí i ja se que m´hi quedaré per temps, m´ha encantat el pa de pita i queda apuntat per fer-lo ja!! el bellini....aquest a la tarda que és molt d´hora i la quiche...doncs sento dir que no m´agraden però el meu fill t´agrairà moltíssim aquesta nova recepta.<br />salutacions i fins ben ben aviatMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-5084797135252530322011-01-13T20:17:40.249+01:002011-01-13T20:17:40.249+01:00Paula, m´encanten les quiches...aquesta recepta me...Paula, m´encanten les quiches...aquesta recepta me l´apunto...què original. Quasi sempre hi menjo la lorraine o de formatgeCristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-25749008723672650432011-01-13T18:40:02.234+01:002011-01-13T18:40:02.234+01:00Aquesta quiche té una pinta estupenda, m'has f...Aquesta quiche té una pinta estupenda, m'has fet obrir la gana del sopar abans d'hora! ara tindrem problemes....<br />T'ha quedat guapíssima, amb aquesta trena als laterals havia de ser deliciosa.<br />Fins aviat ;)Helenahttps://www.blogger.com/profile/08529891735058007823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-72257612656402917812011-01-13T15:48:24.392+01:002011-01-13T15:48:24.392+01:00Paula, quina quiche tan bonica que t'ha quedat...Paula, quina quiche tan bonica que t'ha quedat, amb el trenat i tot! Fa dies que intento fer una cosa semblant, però amb forma de cordill i dret, i noia, és més complicat del que pensava, he de tornar-ho a provar per que tinc la idea capficada. :-)<br /><br />Això que dius de la TMX, no ho dubto pas que ha de ser una molt bona ajuda, sobretot quan no hi ha temps. Però te un inconvenient molt gran que fa pensar-s'ho dues vegades i es el preu :-)Maduixahttps://www.blogger.com/profile/09225444487046681763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-36296445203438091622011-01-13T15:17:49.321+01:002011-01-13T15:17:49.321+01:00Nyanyels: la meva és queixa perquè diu que fa mass...Nyanyels: la meva és queixa perquè diu que fa massa hores!!<br />Alba: tens raó, és la meva ma dreta a la cuina!!<br />Eri: doncs, a què esperes? mira si tens tots els ingredients, i mans a l' obra!!<br />Anna: gràcies per visitar-me. Un petó<br />Margot: gràcies!!<br />Carme: t'animo a provar-la, el toc de canyella la fa especial.<br />Catieu: així m'agrada! A mi me la vàren regalar per sorpresa i l'he amortitzada i be!<br />T de C: doncs, que esperes per fer-ne una?<br />Ague: és clar!! Jo faig bonda tota la setmana per donar-me qualque capritxet el cap de setmana.<br />Gemma: ja, ja!! Tu demana que mai se sap!<br />Petons per totsBon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-57376445575651015852011-01-13T14:45:11.133+01:002011-01-13T14:45:11.133+01:00Hola guapa, no saps com m'agraden les quiche, ...Hola guapa, no saps com m'agraden les quiche, però a casa me les he menjar tota sola. Ui, quina enveja em fas amb la Thermomix, però me l'hauré d'imaginar perquè això si que és tota una inversió. Ja tinc dos desitjos per a la meva cuina i el meu blog, una càmara i la TMX, però em sembla que haurem d'esperar una mica més.<br />Una forta abraçada :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-33725016793756679202011-01-13T11:51:17.563+01:002011-01-13T11:51:17.563+01:00Paula et deixo que m'estiris les orelles¡¡¡¡¡j...Paula et deixo que m'estiris les orelles¡¡¡¡¡jajajaja¡¡¡es un sol...la recepta m'encantat i el trenzat de la quichè jo no el se fer ma sol caura abans de enfornar.lo,te una pinta que fa menjera,jo la possaré a la carpeta del cap de setmana que algún caprici m'hos en de donar no trobes?<br />un petò milt molt gross.Aguehttp://sescuinetesdague.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-15027683802950496812011-01-13T10:30:51.052+01:002011-01-13T10:30:51.052+01:00Jo no tinc la TM però l'he vist treballar i és...Jo no tinc la TM però l'he vist treballar i és una passada com bé dius una ALIADA!!!!.<br />Et pots creure que mai he tastat el quiche???? ajjajaja.. i sincerament me n'has fet entrar ganessssss...<br />PetonetsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06503040907985566889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-42077670580699927192011-01-13T10:04:53.021+01:002011-01-13T10:04:53.021+01:00Paula estem totalment d'acord, jo també tinc l...Paula estem totalment d'acord, jo també tinc la TMX i la considero una aliada, per res una substituta. M'ajuda moltíssim a la cuina però hi ha plats que prefereixo fer-los de manera tradicional. És cara però si la utilitzes realment s'amortitza. Jo abans de comprar-la li vaig demanar a una amiga que me la deixés una setmana per assegurar-me que tenia utlitat per la meva manera de cuinar. I sens dubte va triomfar.<br />Pel que fa a la Quiche, a mi m'encanten. Aquesta teva pinta molt bona. Em guardo la recepta....<br />PetonetsCatieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-42480567917857553362011-01-13T09:49:01.364+01:002011-01-13T09:49:01.364+01:00Quina quiche tan bona, m'encanten els ingredie...Quina quiche tan bona, m'encanten els ingredients que has posat!<br /><br />Petonetscocina con saborhttps://www.blogger.com/profile/07516562788454592074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-16861400266520225642011-01-13T09:20:40.754+01:002011-01-13T09:20:40.754+01:00hola maca, dons la foto del pa de pita es mol chul...hola maca, dons la foto del pa de pita es mol chula eh!!!<br />El Bellini m'agradat molt.<br />Petons.margothttps://www.blogger.com/profile/04063659821637425074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-54106334134289952902011-01-13T08:32:50.727+01:002011-01-13T08:32:50.727+01:00La veritat es que el blog de velocidadcuchara és i...La veritat es que el blog de velocidadcuchara és ideal per aprendre a fer qualsevol cosa amb la thermomix, encara que jo la tinc i de moment no hi he cuinat gaires plats, també he de reconèixer que els que he fet han quedat genials.<br />Aquesta quiche ha d'estar molt bó, el toc del pollastre amb les espècies ha d'estar genial :)Annikihttps://www.blogger.com/profile/01506618490004806670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-40602321673349530452011-01-13T08:26:52.771+01:002011-01-13T08:26:52.771+01:00Hola,
Jo no en tinc de TMX però simplement pel pre...Hola,<br />Jo no en tinc de TMX però simplement pel preu! He sentit de tot, però jo penso que tota ajuda és bona i encara que la meva cuina també és petita... ja li trobaria un espai! <br />Aquesta quiche m'agradaria molt tastar-la.. amb el toc predominant de la canyella... amb el que m'agrada en els plats salats! Una més que bona recepta! Molts petonets,La cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-44568864231391531422011-01-13T08:05:27.974+01:002011-01-13T08:05:27.974+01:00Mmm quina quiche més bona!! La TMX és una bona ein...Mmm quina quiche més bona!! La TMX és una bona eina, nosaltres n'estem molt contents, però sense yuna mica de "manya" a la cuina no hi ha TMX que valgui!!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-70817464280994702742011-01-13T02:16:20.222+01:002011-01-13T02:16:20.222+01:00M'encanta aquesta recepta. La meva Thermomix t...M'encanta aquesta recepta. La meva Thermomix treurà fum!<br />Una abraçada.nyanyelshttps://www.blogger.com/profile/04150616531932117611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-91111166644484638832011-01-12T23:54:28.203+01:002011-01-12T23:54:28.203+01:00Moni: és petita però és tan maca... així ho tenc t...Moni: és petita però és tan maca... així ho tenc tot a mà!! Un petó<br />Mercè: gràcies, però els teus pastissos encara em semblen insuperables!! Una abraçada<br />Montse: gràcies, vaig fer moltes proves; era la meva primera incursió al món dels blocs i volia que quedàs ben maca! Un petó, i prepara't per anar a menjar als foguerons.<br />Sandra: cuina petitona, però "matona",eh?<br />Judith: A mi me la vàren regalar i què vols que et digui? quan tens poc temps simplifica la feina molt, molt...i si et digués que pots fer unes cremes de bolets finíssimes amb una textura increïble en 30 minuts?? i unes papilles per al teu boletet en segons i sense embrutar la cuina?? i unes mousses de xocolata...mmmm....mmmm...Ah, què a tu t'agrada embrutar la cuina?? així, no hi ha alternativa...a fregar s'ha dit; je,je!! Seràs difícil de convènçer, eh? Ah, que consti que no tenc comissió per vendre TMX. Petonets<br />Miquel: gràcies!! Una abraçada! <br />Neus; doncs, tanta sort que la tens, mira tot el que ens arribaríem a perdre!! Un petó!Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-34167655959868500942011-01-12T23:47:13.816+01:002011-01-12T23:47:13.816+01:00Jajaja... la meva Thermomix es la joia de la casa....Jajaja... la meva Thermomix es la joia de la casa...jejeje sense ella jo no estaria aqui amb vosaltres... ni cuinaria...<br /><br />quin farcit més bo... bonisim...<br /><br />un petonet Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-25374367503502023032011-01-12T23:29:07.081+01:002011-01-12T23:29:07.081+01:00Paula me gustan los quiches y este tuyo de pollast...Paula me gustan los quiches y este tuyo de pollastre-baco-ametlles esta segu mol bo.<br />Peto<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-82279437160679922342011-01-12T23:07:39.856+01:002011-01-12T23:07:39.856+01:00hola loka! jajajajja, thaig de dir que jo sóc de l...hola loka! jajajajja, thaig de dir que jo sóc de les que renego de la TMX! que hi farem, encara no ho puc evitar! sorry. El quiche m'encanta i aquesta versió teva és genial! me l'apunto a la meva llista de pendents, cada cop és més llarga! jajajajajaj. petonetsJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.com