tag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post374760056481937090..comments2023-10-22T13:01:05.948+02:00Comments on Bon Tiberi. Cuina experimental, innovadora i eclèctica: Bescuit quatre quartsBon Tiberihttp://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-52179122240747397392011-04-07T08:47:05.063+02:002011-04-07T08:47:05.063+02:00Una cosa que no vaig pensar a dir-te Anònim: La co...Una cosa que no vaig pensar a dir-te Anònim: La coca amb oli surt molt bona, però no es conserva tan bé d´un dia per a l'altre com la feta amb mantega.Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-29973226845534220702011-04-07T00:33:50.138+02:002011-04-07T00:33:50.138+02:00Moltes gràcies per aquests comentaris!!
Anònim: gr...Moltes gràcies per aquests comentaris!!<br />Anònim: gràcies per la visita i per comentar. Sí, es pot substituir la mantega per oli de gira-sol. Jo ho he provat i surt un bescuit molt bo i suau. A més, si hi posam oli enlloc de mantega el pastís és molt més sa i amb menys greixos. Si ho provas ja em diràs com et surt! Una abraçada!Bon Tiberihttps://www.blogger.com/profile/14205678281109452340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-41696403332347753892011-04-06T13:20:03.785+02:002011-04-06T13:20:03.785+02:00Que bo!! Es podria substituir, però, la quantitat ...Que bo!! Es podria substituir, però, la quantitat de mantega pel seu pes en oli? Gràcies!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-73505846922601979752011-04-05T22:32:44.122+02:002011-04-05T22:32:44.122+02:00Molt bona pinta, venen ganes d'agafa-ne un boc...Molt bona pinta, venen ganes d'agafa-ne un bocí.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-90374777036983390812011-04-05T22:06:23.504+02:002011-04-05T22:06:23.504+02:00Quin bescuit més bó...... m´agraden moltissim.
Pet...Quin bescuit més bó...... m´agraden moltissim.<br />PetonsDavi Caña de Azúcarhttp://www.canyadeazucar-divina.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-49888427354224057172011-04-04T23:51:13.974+02:002011-04-04T23:51:13.974+02:00Ummmmm, las tartaletas deliciosas, los fianciers e...Ummmmm, las tartaletas deliciosas, los fianciers exquisitos, y este me lo llevo para desayunar;)<br />Besosmargothttps://www.blogger.com/profile/04063659821637425074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-1115308707382616332011-04-04T23:20:00.581+02:002011-04-04T23:20:00.581+02:00Amb el color ja es veu que són ous dels bons, t...Amb el color ja es veu que són ous dels bons, t'ha quedat una passada!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-86621852297026646042011-04-04T22:35:48.097+02:002011-04-04T22:35:48.097+02:00Quan es fan servir ingredients de bona qualitat...Quan es fan servir ingredients de bona qualitat, el resultat sempre serà bo.<br />Aquest pastís que has fet ho te tot<br />Bona cuinaNarcíshttps://www.blogger.com/profile/08233648414082347853noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-54051551053045909602011-04-04T16:58:48.687+02:002011-04-04T16:58:48.687+02:00Aquestes receptes són comodí, va molt bé per recor...Aquestes receptes són comodí, va molt bé per recordar-les i tenir sempre a punt per qualsevol imprevist ;)<br />I encara que porti mantega, un dia és un dia, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-2013206206687045432011-04-04T15:00:53.528+02:002011-04-04T15:00:53.528+02:00un bon comodí si senyor!!!un bon comodí si senyor!!!MJhttps://www.blogger.com/profile/00767020014936066969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-24106279259705101812011-04-04T13:20:17.866+02:002011-04-04T13:20:17.866+02:00Encara no l'hem fet mai, nosaltres! I mira que...Encara no l'hem fet mai, nosaltres! I mira que té una pinta... el polsim de canyella hi ha de quedar de conya!!<br />Petonets guapa!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/13440020179973227903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-75548895144308910982011-04-04T13:14:32.618+02:002011-04-04T13:14:32.618+02:00Amb tot plegat t´ha quedat un bescuit esponjós...f...Amb tot plegat t´ha quedat un bescuit esponjós...felicitats.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-35689762424614022342011-04-04T11:58:53.413+02:002011-04-04T11:58:53.413+02:00doncs has fet una bona inversió!!! que encara em q...doncs has fet una bona inversió!!! que encara em queda un trosset? quina gana m'ha entrat!!!! ha d'estar tan bo... petonets guapíssima!!!Judithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-27776447662204032182011-04-04T11:09:51.351+02:002011-04-04T11:09:51.351+02:00Boníssim, una bona inversió i si és amb ous ecològ...Boníssim, una bona inversió i si és amb ous ecològics encara millor! Es veu molt esponjós!Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-4635635256895697002011-04-04T10:33:28.598+02:002011-04-04T10:33:28.598+02:00Bon dia!
Això de recordar va bé eh? Ámb aquests ou...Bon dia!<br />Això de recordar va bé eh? Ámb aquests ous, sense dubte ha de ser una delícia al paladar. I més xocolata la propera vegada eh? d'això si que t'hauràs de recordar je,je.. PetonetsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-51459686652706409022011-04-04T10:13:32.476+02:002011-04-04T10:13:32.476+02:00Em sembla genial!!! jo l'he vist diverses vega...Em sembla genial!!! jo l'he vist diverses vegades però no l'he fet mai. M'has convençut, l'he de provar....Catieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-9075155222284275022011-04-04T07:26:00.856+02:002011-04-04T07:26:00.856+02:00A vegades he vist aquest becuit en supermercats fr...A vegades he vist aquest becuit en supermercats francesos o bé en revistes d'allà, i tb el van servir com a base per a altres postres. No en sabia la recepta, però que fàcila que es de fer, l'hauré de provar que té una pinta deliciosa :)Annikihttps://www.blogger.com/profile/01506618490004806670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-10664541053007005592011-04-04T01:17:03.052+02:002011-04-04T01:17:03.052+02:00No n'havia sentit mai a parlar, però no sé per...No n'havia sentit mai a parlar, però no sé perquè em sona pound cake. El trobo súper senzill i té una pinta exquisita. Me l'apunto per quan no tingui massa temps i hagi de quedar bé. Gràcies per compartir.<br />Una abraçada!nyanyelshttps://www.blogger.com/profile/04150616531932117611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-29553080284808192282011-04-03T23:36:01.520+02:002011-04-03T23:36:01.520+02:00N'havia sentit parlar... però mai l'hem fe...N'havia sentit parlar... però mai l'hem fet!! I dius que és dels fàcils i bons? Doncs allà de cap que anirem els de la Bordeta! jajaja La pinta la veritat és que és una passada, eh?<br />Esperem notícies dels canelons amb llauna de tonyina industrial!! :P<br />Petonets guapíssima!<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675932297127788020.post-59003244125892710722011-04-03T23:14:54.256+02:002011-04-03T23:14:54.256+02:00Buen bescuit y ademas si son con huevos ecologicos...Buen bescuit y ademas si son con huevos ecologicos mas bueno seguro.Yo no los compro habitualmente pero si encuentro alguna vez ecologicos pero que se de quienes son, si que los compro y cuando voy al pueblo a ver a mi familia y ellos tienen y me da si que se nota el gusto,el color y la frescura.<br />peto i bona setmana<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.com